Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו מחפשים רכב יותר משפחתי (מהפיאט פונטו גראנדה שהוא נהדר ד"א), ה'צורה' של הג'וק מתאימה כי אני צריך גם רכב קצת גבוה (יחסית) כדי לנסוע גם בדרכי עפר (לא מסלולי ג'יפים כמובן) ושטחים חקלאיים.

כמובן שגם מחפשים רכב חסכוני בדלק עד כמה שאפשר (קשה מאוד למצוא פלואנס מנוע דיזל, גם המחיר גבוה בהתאם).

'צריכת דלק ממוצעת' של 16 זה סביר ביותר (עפ"י המפרט) - רוב השימוש שלו יהיה בנסיעות בינעירוניות ומה גם שהמחירון שלו ביד2 הוא זול ומתאים מבחינה תקציבית:

שנתון 2011 החל מ68 אלף שקל ושנתון 2010 החל מ56 אלף.

מה שכן אני לא יודע מי מוכר לפי המחירון הזה כי כל הרכבים האלה ביד2 (אפילו יד3 עם קילומטרז' גבוה) נמכרים החל מ83 אלף, לדגם שלצורך העניין המחירון שלו הוא 75 אלף.

לא ממש מכיר את הרכב, יש שם כמה דגמים ההבדל הכי משמעותי זה בין ידני לאוטומט כל השאר זה סתם תוספות...יש למישהו התנסות עם הרכב הזה? מבחינת אמינות הרעיון הוא לא לבקר לעיתים קרובות במוסך...

יש מקום שכן מוכר אותו לפחות במחיר מחירון (לא יודע איך לוי יצחק מקטלג אותו) או שגם הסוכנויות רכב והמגרשים למיניהם מעריכים אותו ביותר?

אשמח להמלצה - אם שווה להשקיע ברכב הזה, על מקום שכדאי לבדוק אולי אפילו טרייד-אין, אם יש דגם מומלץ וכ'ו....

תודה רבה!

פורסם

ג'וק היא הכי לא משפחתית שיש, לדעתי. אכן יש לה קצת יותר מרווח גחון והיא נראית "מגניבה" מבחוץ (על טעם ועל ריח) אבל לצערי מדובר באחד הרכבים הפחות פרקטיים שיש.

תא המטען קטן להחריד וסף הטעינה שלו גבוה. פתרונות עיצוב חיצוניים באו על חשבון המרווח הפנימי גם בסלון. די צפוף, שדה הראיה לא משהו, איכות החומרים הפתיעה לרעה.

אם כבר ניסאן ויכולת שביל מינימלית, אני ממליץ לחפש קשקאי 1.6 ידנית (בזמנו היו במבצע, 116K ש"ח לחדשה, אולי נכנסות איכשהו בתקציב).

חוץ מזה יש את הייטי שבעיניי היא יפיפיה אמיתית. גם היא יושבת גבוה יחסית והמושבים האחוריים נעים כל אחד על מסילה נפרדת מה שמאפשר לשחק עם המרווח ולנצל אותו בצורה טובה יותר. הן מגיעות עם מנועי TSI חסכוניים בדלק ועם טיבות ידניות או DSG. בעניין האמינות אין לי מושג. בכל מקרה, לא הייתי מתנגד לאחת כזו.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

תודה על התגובה!

טוב לדעת, אם כך המקק יצא מהמשוואה :-D (יצא לי לראות את הרכב רק חיצונית ודווקא עושה היה רושם שהוא מרווח, כנראה שלא..)

מה גם שלפי מחירון לוי יצחק זה מתחיל באיזור ה90 אלף ליד2, אין לי מושג איך מחירון יד2 מתמחר רכבים אבל זה לא נראה טוב, הפרשים של מעל 30 אלף שקל לאותו סוג רכב...אבל זה נבלה וזה טרפה.

הקשקאי יקרה לי, גם סקודה יטי חורגת ממה שתיכננתי להוציא - באיזור ה70 אלף מקסימום [לרכב יד2 כמובן]

השאיפה היא לקנות רכב כמה שיותר חסכוני אבל מצד שני שלא יגרד לי את השביל בדרך לשטח...

פורסם

טוב שירדת מהג׳וק, הוא לא מתאים לכם.

ב-70 אלף ₪ אתם יכולים לרכוש יונדאי טוסון. אמין, מרווח יותר מהג׳וק אבל לא חסכוני בדגם הבנזין וסביר בדגם הדיזל.

אופציה אחרת היא סובארו פורסטר, אבל זה ידרוש מכם לרדת כמה שנים טובות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן הטוסון זה גם רעיון טוב...

מה אתם אומרים על הסקודה רומסטר?

דווקא סקודה יוצאת עכשיו במבצע על דגם 2013 ב85 אלף שקל [מנוע 1.4, גיר ידני]

הבנתי שהרכב בטיחותי ונוח, השאלה היא מה האמינות שלו ומה צריכת הדלק, האם הוא חסכוני? [למנוע הבנזין, הטורבו דיזל יקר ולא ממש מצאתי כזה]

• תוכן חדש...