Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חיפשתי הודעות בנושא ולא מצאתי,

אז סליחה מראש אם הנושא כבר דובר ואני מעלה שוב,

אשמח גם לקבל רק קישור לנושא.

אני מעוניינת לקנות פורד פיאסטה, דגם חדש, ידנית.

ממה שהבנתי המנוע שלה הוא 1200

ורציתי לדעת

1. עד כמה היא חסכונית בדלק?

2. האם היא סוחבת סביר פלוס בעליות? (רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות, עם עליות לא קלות.)

3. האם באמת הדגם החדש של 2013 משופר?

4. בכוונתי לקנות דרך ליסינג, כך שהמחיר שיוצא הוא 72K למכונית חדשה

האם יש מכוניות טובות יותר במחיר הנ"ל?

תודה רבה לעונים...

פורסם

שרשור לא רלוונטי של בחור שקנה רכב, היה מאוכזב שיצא אחר כך דגם חדש ולא פיצו אותו על זה (?), ומאז כל הניסים והנפלאות קורים לו ברכב, ואף אחד לא מוכן גם לעזור לו בשירות דלק. בקיצור, לא ממש חוות דעת.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את הסוויפט שהיא צריכה להיות יותר חזקה,אבל אתה מקבל תא מטען קטן יותר,וחומרים פשוטים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא הפיגו תהיה פחות מאובזרת הסטנדנט ויקרה יותר מהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם,

חיפשתי הודעות בנושא ולא מצאתי,

אז סליחה מראש אם הנושא כבר דובר ואני מעלה שוב,

אשמח גם לקבל רק קישור לנושא.

אני מעוניינת לקנות פורד פיאסטה, דגם חדש, ידנית.

ממה שהבנתי המנוע שלה הוא 1200

ורציתי לדעת

1. עד כמה היא חסכונית בדלק?

2. האם היא סוחבת סביר פלוס בעליות? (רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות, עם עליות לא קלות.)

3. האם באמת הדגם החדש של 2013 משופר?

4. בכוונתי לקנות דרך ליסינג, כך שהמחיר שיוצא הוא 72K למכונית חדשה

האם יש מכוניות טובות יותר במחיר הנ"ל?

תודה רבה לעונים...

השרשור שהוזכר הוא באמת לא רלוונטי.

אנסה לענות לך באמצעות השוואה למתחרות:

סקודה פאביה - רכב מיושן ופחות בטיחותי, צריכת דלק גבוהה יותר, רק 2 שנות אחריות, ביטוח וטיפולים יקרים יותר מהמתחרות, אמור להיות מוחלף במהלך השנה הבאה. היתרון היחיד שאני רואה הוא במחיר - נמכר לרוב במחיר מבצע של 70000 ₪.

קיה ריו - רכב טוב, מאובזר יותר מהפיאסטה ויותר מרווח, עם אחריות רחבה יותר. החסרונות הם: נהיגה פחות נוחה (לטעמי), צריכת דלק שככל הנראה רחוקה מאוד מנתוני היצרן, חלון אחורי קטן מאוד, תיבת הילוכים קצת נוקשה (שוב, לטעמי). קצת יותר יקר (77000 ₪ לפני רישוי).

רנו קליאו - רכב חדש לחלוטין, הושק רק לפני מספר חודשים. מרווח ומאוד מאובזר עם היצע מנועים רחב יותר, אך מאחר וחדש מאוד, יש הרבה נעלמים (אמינות, צריכת דלק וכו׳).

סוזוקי סוויפט - רכב נהדר, בעל המנוע החזק בקבוצה, מהיר, זריז, אמין וככל הנראה יהנה מסחירות טובה. החסרון הגדול הוא תא המטען הפצפון.

פורד פיאסטה - למעשה לא דגם חדש אלא מתיחת פנים של הדגם הקיים, עיקר השינויים נוגעים לעיצוב החיצוני (מעט בפנים הרכב) ובשיפור קל של צריכת הדלק. רכב מאוד בטיחותי (כנראה הבטיחותי בקבוצה) נוח, מאובזר בצורה סבירה, מהנה לנהיגה, צריכת דלק טובה לקטגוריה. לפי דעתי, בהתחשב בכלל הפרמטרים, הבחירה המועדפת.

עם אף אחת מהרכבים שנמכרים היום לא תהיה לך בעיה לעלות את הקסטל עם ציוד + נוסעים.

אבל זו רק דעתי - גבש לך רשימה סופית של 2-3 רכבים (אני ממליץ על הפיאסטה, ריו וקליאו. אם אתה יכול להסתדר ללא תא מטען סביר, אז גם על הסוויפט), תזמין נסיעת מבחן ותבחר. בהצלחה.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...