Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום ראיתי שישנה אופציה לקנות רכב מכונס נכסים מוכרים אותם במחירים יחסית טובים.

השאלה שלי האם למישהו היה ניסיון עם דברים כאלה?

החשש שלי הוא מפני שהם לא נותנים להניע את הרכב ולא לקחת אותו לבדיקה. רציתי אם זה באמת כך או שזה רק עורך דין צהוב?

בקיצור למי שיש מידע שיכול לעזור אני ממש אשמח לשמוע

שיהיה אחלה יום

פורסם

למי שלא מבין ברכבים,אין את עצבי הברזל ואובר הסבלנות זהו הימור,שעלול להסתכן במפח נפש.

תעשה חיפוש: חלק גדול מהרכבים מגיע ללא מפתח,אתה קונה בד"כ חתול בשק ולא יכול לקחת רכב לבדיקה (אם יתברר כאשר תרצה למכור שהרכב עבר פגיעת שילדה ?),יישור קו (לך תדע מה תצטרך להשקיע).

אם הרכב מאוד מיוחד,הייתי לוקח איתי מישהו שמבין כי מדובר בתהליך ארוך שיכול לקחת גם עד חודש/חודשיים עד שהרכב יהיה שלך.

אם מדובר ברכב נפוץ הייתי מוותר על התענוג.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן אני מבין ,

ההפרש הוא לא כזה משמעותי ובאמת לקנות רכב בלי בדיקה זה גדול עליי

נמצא משהו אחר.

פורסם

אם אתה בעניין מרצדס ושאר רכב יוקרה. אז זה משתלם. יוצאים משם רכבים בחצי מחיר. ובד״כ רכבים שלא עברו השחתה

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...