Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי גיפ של ביואיק רנדוו,

7 מקומות,

תחת איזה קטגוריה הוא ניכנס?

מסחרי, או פרטי?

לפי מה שהבנתי מסוכן הביטוח זה נחשב מסחרי כי זה 7 מקומות,

האם זה נכון? ואיך אני יכול לברר כדי להיות בטוח?

תודה רבה

פורסם

שלום,

קודם כל זה קרוסאובר ולא ג'יפ או רכב שטח.

עכשיו, הרכב מוגדר כמסחרי על פי משרד התחבורה.

אתה יכול לראות את זה בראש רישיון הרכב שלך וכן באתר משרד התחבורה

כאן

סמן את התיבה "מסחרי" ואז בלשונית היצרן "ביואיק - מקסיקו" ואז לחץ על "חפש"

כל טוב

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

בגדול - קרוסאובר היא הגדרה לכלי רכב המשלב תכונות ממספר קטגוריות למרכב אחד.

לרוב, וכמו במקרה של הביואיק שלך אלו קטגוריות השטח והמיניוואנים. הפלטפורמה עליה בנוי הרונדוו היא פלטפורמת U של ג'נרל מוטורס המיועדת למיניוואנים ועליה הולבש מרכב הדומה לזה של רכב שטח.

האפלנדר של שברולט גם הוא מבוסס על אותה הפלטפורמה.

קרוסאוברים אחרים שמשלבים קטגוריות שונות הם גם ב.מ.וו X6 שמשלב שטח, ספורט ומכשיר להגדלת הפין.

מיני קאנטרימן, ניסאן מוראנו, ניסאן קשקאי, סובארו טרייבקה, אודי אולרואד ואחרים גם הם קרוסאוברים

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...