Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה השקלים חמים? איפה אתה שומר אותם?

:roll:

סתם שיקרתי, אין לי אגורה על התחת. :cry:

בטח ליד הטחורים.

גם לא בתוכו.

אכלתי אותה,בחיים לא תשכחו לי את זה.

Gn'f'R

פורסם

מטבעות של 10 אגורות טובים לנסיעות באוטובוס. לא ראית אושר בימיך עד שראית פניו של נהגם שמקבל בדיוק 6 ש"ח ו60 אגורות.

אני גם כן שומר, גם 10 אג' וגם חצאים. כשזה מצטבר ל20 ש"ח ויותר, אני מעביר את זה למכולת/ פיצוצייה הקרובה לביתי, או שומר למכונות שתייה במילואים.

פעם הצטברו אצלי קרוב ל100 ש"ח, ופשוט פיצלתי אותם לחמישה מקומות.

ד"א, יש מכולות וסופרמרקטים שיודעים ש400 גר' מטבעות 10 אגורות שווים בדיוק 10 ש"ח. חוסך זמן :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בקופת בנק ישראל בירושלים ישמחו לקבל ממך את המטבעות ולצרוף (ההיפך מלפרוט) אותן לשטרות לפי ערכם, ללא עמלה. יש לתאם את הגעתך מראש בטלפון 02-6552874.

אז בפעם הבאה שאתה עולה לירושלים, תעמיס את המטבעות וגש אליהם.

פורסם
"כשנזקק דופק"?, איפה אתה גר, בצומת?

הנ"ל חרדי, ואני משער שגם גר בריכוז חרדי. ברוח גמילות החסדים, זה הרבה יותר מקובל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מציע לך לגשת.למקדונלדס, לאחד הסניפים הגדולים שעובדים כמעט נונסטופ, אתה תהיה כמו המשיח מבחינתם. הם זקוקים מאוד לכסף קטן

פורסם

מקומות שמחזירים אגורות כעודף ישמחו להחליף לך את המטבעות בתמורה לכמה ניירות.

יש איזה בחור שמפעיל מכונות אוטומטיות, ומחליף את כל הרווחים שלו עם חנויות, הוא נותן מטבעות ולוקח שטרות, כולם מבסוטים.

אפשר גם לחכות לדו"ח הבא, ולשלם אותו עם המטבעות.

פעם חבר קנה במשך כמה ימים ברצף מאיזושהי מאפיה, בכל יום ובאותה שעה 2 לחמניות, ובכל יום שילם את הסכום עם עשרות אגורות בלבד.

מתישהו המוכר נשבר ושאל אותו מה הקטע עם האגורות, החבר ענה לו "זה מה שהמכונה שלי יודעת לייצר"

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני הייתי דואג לשלם איתם דוח או איזה חשבון חשמל/ארנונה/מים וכו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי הצטברו 46 שקלים במטבעות של 10 אגורות, כמות מכובדת (וכבדה) של מטבעות אשר נתרמו לקבצן השכונתי לאחר כבוד.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...