Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת שואב רובוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, החלטתי שאני רוכש שואב אבק רובוטי, לפי הבנתי קריאה ברשת ה irobot הוא מכשיר טוב.

אני כנראה אלך על דגם ה 650 , שהוא בעל אופציית תכנות. הסדרה 7 יקרה משמעותית.

יש כאן מישהו שהתנסה ויכול להמליץ לטוב ולרע?

אני כל היום בעבודה, החברה כל היום לומדת למבחנים, עושה עבודות, ועובדת,אז ככה שאין לנו ממש זמן לרוץ אחרי הנקיונות ,יש לנו כלב בבית, והבית צריך פעם ביום לעבור ניקיון רצפה.

יש שואב של חברה אחרת שכדאי לבדוק?

עברתי פה על כמה שרשורים בפורום לגבי ה irobot , זה פשוט היה לפני כמה חודשים טובים, ומאז יצאו דגמים חדשים.

אודה לכל עזרה.

פורסם

בעבר היה כאן מישהו שיצר קשר עם החברה לצורך השגת הנחה (צריך למצוא את השרשור).

אם אני לא טועה הוא הגיע עד ל-15% הנחה עבור כל דגם - במידה ואתה רוצה לעורר את ההתעניינות שוב, אני בפנים עבור דגם 650 (ויכול להיות שאצליח לשכנע אדם נוסף).

פורסם

לאחר שהיה לי את האיירובוט ועכשיו יש לי את הניטו, אז אני רוצה לומר לך שמבחינת הניקיון הניטו לוקח את איירובוט בסיבוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן אבל הבנתי שהוא פחות אמין ועמיד מה irobot.

בכל מקרה, אני מתכוון לרכוש מכשיר יד שניה, irobot שדרגו את האחריות שלהם לשנתיים אחריות, אז ככה שאפשר לקנות מכשיר יד שניה בשימוש חודש-חודשיים, ב500 ש"ח פחות ממחיר המחירון.

המחירים שיש באתר שלהם הם המחירים או שאפשר למצוא ברשתות למיניהם במחיר יותר אטרקטיבי?

פורסם

לי יש iRobot 770 ואני בחום ממליץ לך בחום לקנות את ה neato

איירובוט הוא מכשיר פרימיטיבי, ולאחר שרואים את ה Neato בפעולה - מבינים ישר את ההבדל.

תבדוק קצת סקירות ברשת ותראה סרטונים ביוטיוב לפני שאתה מחליט

פורסם

אני לא מצליח להסתדר עם הדגמים של ה neato , איזה דגם מומלץ? בעקרון יש לי בית קטן, בערך 80 מטר, ויש לי כלב שמשאיר אחריו המון שיער, אין לי שטיחים.

מה לגבי היבואן? אחריות? נותנים אחריות כמו שצריך?

פורסם

לנו יש את הניטו VX25 נדמה לי , הוא מאוד אבל מאוד ייסודי , מהיר , לא מפספס פינות , אהבתי מאוד את השיטת שבה עוקף הרובוט מכשולים שונים - מאוד צמוד וייסודי.

הייתי מאוד סקפטי שקיבלתי אותו אך מסתבר שהוא מעל הציפיות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אוקי, דיברתי עם סוכן של חברת ניטו, באמת מאוד שירותי בעל סבלנות וידע.

יש כרגע מבצע, הנחה של החל מ 200 ש"ח לדגם הבסיסי ועד 400 לדגם היקר.

אפשר לרכוש את הדגם הבסיסי(XV-14) ב1,687 ש"ח עם שנה אחריות או ב1,987 עם שנתיים אחריות, שבכל מקרה על הסוללה האחריות היא שנה בלבד.

נשמע מחיר הוגן. כנראה ביום ראשון אגש לרכוש. השאלה אם שווה להשקיע את ה300 ש"ח הנוספים בעבור עוד שנת אחריות.

פורסם
בעבר היה כאן מישהו שיצר קשר עם החברה לצורך השגת הנחה (צריך למצוא את השרשור).

אם אני לא טועה הוא הגיע עד ל-15% הנחה עבור כל דגם - במידה ואתה רוצה לעורר את ההתעניינות שוב, אני בפנים עבור דגם 650 (ויכול להיות שאצליח לשכנע אדם נוסף).

כשהתקשרתי בזמנו עם החברה הגעתי ל12% הנחה ועשיתי להם את המוות, הם ביקשו לפחות 15 אנשים שיהוו קבוצת רכישה ולא הצלחתי להגיע לזה,באותו זמן היתה המחאה החברתית ונעזרתי במחאה להפעיל עליהם מכבש לחצים. לפי מה ששמעתי ההנחה שהשגתי היתה הישג רציני. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, אני מאוד מרוצה, רכשתי את ה 770 ואני מאוד מרוצה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אם אתה הולך על קניה בארץ של ניטו, תקנה אחריות כמה שיותר ארוכה כי לא משנה רומבה או ניטו הם מתקלקלים.

חסרון של ניטו שעקב חוסר מברשת צד הוא משאיר פס של 4 ס"מ בינו לקיר. נורא מעצבן אותי שהוא לא מוציא פירורים שליד הצוקיל במטבח.

חוץ מזה - מכונת מלחמה אמיתית ומומלצת במיוחד בדירות מעל 100 מטר בגל זמן נקיון קצר פי כמה ויכולת לעשות כמה סיבובים עם טעינת ביניים.

פורסם

המכונות האלו מתקלקלות. הרומבה של אשתי בת 9 חודשים ואשפזה כבר פעמיים ביהוד (פעם אחת עשו לו RESET "עמוק", ופעם החליפו גלגל ימני, כולל המנגנון). בקצב הזה לא נראה לי שיהיה שווה לתחזק אותו אחרי האחריות...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

צוקל הוא החלק החלול שבתחתית הארון.

הניטו שואב חזק ומנקה בזמן קצר יחסית, אך יש לו מלא באגים. יש לנו במשפחה איזה חמישה ״ניטויים״ מגדמים שונים ולכל אחד בעיה אחרת. כל הבעיות נראות כמו תוכנה לא יציבה.

• תוכן חדש...