Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תתי דגם של צמיגי Yokohama C DRIVE.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התלבטתי לגבי כמה דגמי צמיגים לרכב ובמקום הוחלט על הדגם הנ״ל.

אלא שבאתי לברר מחירים נתקלתי ב4 תתי דגם.

195/65 R15 95H C.drive2

95/65 R15 95H C.drive

195/65 R15 91V C.drive

195/65 R15 91V C.drive2

הבדלים ביניהם הם

1. קוד מהירות

2. קוד עומס (שלפי הסבר שראיתי זה אמור להיות אותו טווח עומס)

3. הספרה 2 בסוף הדגם שלא הבנתי מה היא מייצגת.

בפועל כמה הנתונים האלה באמת משפיעים על ההתנהגות של הצמיג בשימוש נורמלי? ואיזה דגם עדיף לנסיעה רגילה עם קיקים מידי פעם?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

C.drive 2 זה הדגם המשך של ה C. drive, יש כאלה שאומרים שהוא פחות מומלץ מהמקורי, אני אישית לא ניסיתי.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

לגבי קוד מהירות/עומס - אם ברישיון רכב שלך יש הגבלה, אז בעיקרון אתה חייב את הקוד שברישיון או מעליו.

לגבי C.DRIVE2 - זה אכן הדגם המחליף של הC.DRIVE. שניהם טובים, לפי ביקורות נראה שהחדש קצת פחות טוב,

נשחק קצת יותר מהר.

בכל מקרה כל אחד מהם יהיה מצויין וייתן תמורה טובה לכסף, ההבדלים לא משמעותיים, אז בגדול תיקח את הכי זול

שהקוד מהירות שלו מתאים לך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הצמיגאי (עברית תקנית) טוען שהצמיגים לא מתאימים לארץ, לא מתאימים לאוטו ומתאימים לרכבים יפנים.

יש דברים בגו?

הוא הציע לי דנלופ sp touring t1.

הוא טוען שהאוטו הגיע איתם.

סתם בשביל הספורט. מישהו יודע עם איזה צמיגים האוטו הגיע?

הדגם הוא גולף TDI מודל 99 עליה לכביש סוף 98, דגם מנוע ahf.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

מאיזה בחינה לא מתאימים לארץ?

יש לי יוקוהאמה C drive II קדמיים כבר מעל חצי שנה, אין סימנים לשחיקה כלשהי והם שיפרו את הנוחות והשקט לעומת ההנקוק המקוריים שהיו על הרכב. לפני חודשיים החלפתי גם את הזוג האחורי לאותו סוג בדיוק והרגשתי גם את השיפור באחיזה בסרן האחורי.

יש לי במשפחה גם אימפלה שנוסעת כבר שנתיים על זוג C drive מהדגם הישן וזה אחלה צמיג, שקט נוח ואוחז.

פורסם

רצוי ככלל לא לייחס הרבה חשיבות למה שצמיגאים אומרים, ב-90% מהמקרים אין להם מושג מהחיים שלהם.

הם יודעים לפרק, לתקן, לאזן, להרכיב. לא מבינים ממש באיכויות של צמיגים מעבר למיתוסים כלליים.

בלי להעליב את בעלי המקצוע שכן מבינים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לך תסביר להם שדנלופ זה לא צמיג, זה חברה ויש טובים יותר וטובים פחות.

לגבי הצמיג המקורי שהגיע עם האוטו, מישהו יודע?

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...