Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם, הודעה ראשונה שלי :lol:

מישהו יכול לתת קצת ביקורת על הקומפוננטים של מוראל בסדרות DoTech ו-Hybrid

בגרסאות 4 אינץ ? (כולל מחירים ואיפה אפשר לקנות).

האם מגבר Lanzer Vibe 430 יספיק לקומפוננטים האלה וגם לסאב, נגיד ה-250W של

Kicker או משהו של JL Audio ?

תודה :roll:

רועי.

פורסם

לא שמעתי אף פעם את הקומפוננט האלה בגרסה של ה4". אבל כעקרון רמקול בגודל כזה ילקה בתחום המידבס ביחס לרמקול גדול יותר. יתכן והמידים שלו יהיו יותר נעימים לאוזן.

אני מאמין שאם תתקין אותו ותאטום את הדלת כמו שצריך עם חומרי איטום כמו DYNAMAT למשל תוכל להוציא ממנו מידבס לא רע.

בגרסה של ה6" להייבריד יש מידבס טוב יותר מלדוטק.

אם אתה רוצה, פנה אליי בפרטי ואני אתן לך את האי מייל של מישהו ממורל שאחראי על התמיכה הטכנית, בחור שמאוד מבין בתחום ובעיקר כמובן ברמקולים שלהם, הוא יכול לייעץ לך טוב יותר מכל אדם אחר לדעתי.

פורסם

אייל יש המלצות לקומפננט עד 2000 ש"ח? אפשרות להזמין דרך אתרים מחו"ל גם

אני רק לא יודע מה המידה אצלי אם זה 5 או 6 (פונטו ספייס, כן יש בקדימה הכנה לרמקולים)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מתכוון להזמין ולשלם מכס כחוק בלי חרטא. אבל מה שאין בארץ כמו אודיו דיאמונד או איך שלא קוראים להם אפשר רק ברשת להזמין. לכן אני שואל מה יהיה הכי טוב בטווח מחירים הזה כולל דגמים שאין בארץ אבל יש ברשת.עוד שאלה קטנה:

למורל אני יודע שיש דוטק, הייבירד ומילניום. איזה מהם הכי טוב מבחינת איכות ומה המחירים של כל סדרה מינוס פלוס?

in the face

with a chair

פורסם

אתה מתכוון לקנות משהו ב2000 שכולל בו את המכס והמשלוח?

אם כן אז עדיף לך לחפש משהו בארץ כי לא תוכל לקנות קומפוננט מי יודע מה במחיר הזה.

ההיבריד הכי טוב אחריו הדוטק ואחרון המילניום.

המחירים המוצהרים הם משהו כמו 2000 להייבריד 1300 לדוטק ו900 למילניום. בפועל ניתן למצוא בפחות אם תחפש.

פורסם

הייתי היום במפעל של מוראל בנס ציונה.

המחירים הם ככה:

2400 ש"ח להייבריד 6.5 אינץ :shock:

100 שקל פחות לכל אינץ פחות.

1500 ש"ח לדוטק

100 ש"ח פחות לכל אינץ.

990 ש"ח לסאב 15 אינץ + תיבה

מישהו מכיר את הסאב של מוראל ? יש ביקורת ?

לדעתי יקר מידי !!

אפשר אפשר להשיג את ההייבריד 6.5 במחיר טוב ? (באזור המרכז).

פורסם

יקר ... מאוד ההייבריד, הדוטק פחות אבל גם די יקר.

אני לא זוכר מי בידיוק (KAZAA נראה לי) בירר לגבי מחירים והוא ציין שלהייבריד המחיר הוא 1.8K, בכל אופן אני יכול להשיג אותו במחיר הנ"ל ואפילו אולי בפחות.

פורסם

אני גם מחפש הייבירד 6.5 אבל לא במחיר שכזה

אם מישהו פה מוצא בזול שיודיע תודה

חשבתי על אם יש פה כמה שרוצים לקנות מהם אז נלך ונבוא בתור כוח קניה ואולי יש הנחה?

in the face

with a chair

פורסם

ההייבריד הוא באמת סט טוב מאוד, אבל יש היום בארץ לא מעט אופציות אחרות במחירים האלה שטובות לא פחות.

שווה לבדוק עוד.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...