Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

roiebf, אכן יש קצינים שהם על הפנים, לא חסרים, אני מכיר כאלו שאני לא מבין איך הם קצינים ואני גם רואה את חלק מהקצינים בבסיס שלי, שלא נדע מצרות.

זה בכל מקרה יכול להיות בכל מקום.

אני בספק אם בפיקוד דרום הוא יתעסק במחסנים. קשר"ג עיקר התפקיד שלו הוא בגדוד או בחטיבה לוחמת, אין לו מה לעשות בפיקוד. בפיקוד יציבו קצינים קשר שאינם קרביים, השלמה מערכתית. בשביל לבדוק מחסנים ולהיות אחראי על ציוד (דהיינו קצ"ק למשל), אין צורך בקצין קרבי עם רובאי 05. יסתפקו בקצין "ג'ובניק" שבעברו הוסמך לרובאי 02. זה מספיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דור, במשך שנתיים שירתתי בעוצבת הפלדה. התחלפו להם שם במהלך השירות שלי בפלוגה שלי שני מ"פים ושלושה ס. מ"פים. (הנגדים ישרצו שם עד יום מותם, אם לא גם אחריו וימשיכו למרר לחיילים את החיים ללא סוף).

המ"פ החדש היה קרבי (חטיבת שומרון). הס. החדש היה במגמה הקרבית, אבל שובץ אצלנו. אני לא יודע, אולי רמ"פ א' זה קרבי? אני הייתי רמ"פ א' מיום הגיוס (טירונות בצריפין נחשבת רמ"פ א'. לך תבין...).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
דור, במשך שנתיים שירתתי בעוצבת הפלדה. התחלפו להם שם במהלך השירות שלי בפלוגה שלי שני מ"פים ושלושה ס. מ"פים. (הנגדים ישרצו שם עד יום מותם, אם לא גם אחריו וימשיכו למרר לחיילים את החיים ללא סוף).

המ"פ החדש היה קרבי (חטיבת שומרון). הס. החדש היה במגמה הקרבית, אבל שובץ אצלנו. אני לא יודע, אולי רמ"פ א' זה קרבי? אני הייתי רמ"פ א' מיום הגיוס (טירונות בצריפין נחשבת רמ"פ א'. לך תבין...).

טירונות בצריפין זה רמ"פ א'? :roll:

זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי :lol:

זה הזוי בהתחשב בעובדה שבה"ד 7 נמצא מעבר לכביש ולא מחושבת לו שום רמ"פ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
טירונות בצריפין זה רמ"פ א'? :roll:

זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי :lol:

זה הזוי בהתחשב בעובדה שבה"ד 7 נמצא מעבר לכביש ולא מחושבת לו שום רמ"פ.

תתפלא! בתלוש המשכורת (אם אמצא אותו אעלה) כתוב "תוספת פעילות א' מחושב" או משהו כזה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
תתפלא! בתלוש המשכורת (אם אמצא אותו אעלה) כתוב "תוספת פעילות א' מחושב" או משהו כזה.

LOL.

זה בדיוק כמו בבסיס שאני משרת בו.

אני רמ"פ ג', אבל ממש מעבר לגדר נמצא בסיס האימונים ביבשה (מל"י 500 בצאלים למי שמכיר), והם רמ"פ א'.

מצד שני, אני עושה יומיות והם טוחנים כל יום עד שעות הערב - הלילה. :roll:

לפעמים שווה לקבל פחות מ400₪ ולהיות כמעט כל יום בבית מאשר לקבל 550₪ ולראות את הבית במקרה הטוב ביום חמישי פעם בשבוע.

פורסם

מל"י 500 הידוע לשמצה. ביקרתי אצלכם לא פעם בתרגילים. איכס! :roll:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
מל"י 500 הידוע לשמצה. ביקרתי אצלכם לא פעם בתרגילים. איכס! :roll:

אני לא שם למזלי הרב :lol: אני בבסיס מעבר לגדר!

פורסם
אני לא שם למזלי הרב :lol: אני בבסיס מעבר לגדר!

מל"י 750 לא?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
מל"י 750 לא?

WTF? :shock: מל"י 750?

עוצבת סיני FTW.

LOL.

פורסם

242?! הייתי שם שבוע עם מג"ד התקשוב שלהם!! חדר תקשורת גועלי יש שם! הייתי שם מדריך תקשוב, כי הקשר"גית שלהם פשוט אהבלה בנושאי תקשוב ישנים. איכססס!!!

750 טעיתי, זה איפה עושים את המ"כים.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
242?! הייתי שם שבוע עם מג"ד התקשוב שלהם!! חדר תקשורת גועלי יש שם! הייתי שם מדריך תקשוב, כי הקשר"גית שלהם פשוט אהבלה בנושאי תקשוב ישנים. איכססס!!!

750 טעיתי, זה איפה עושים את המ"כים.

252*

מה הבעיה עם חדר התקשורת?

אין פה קשר"גים... אנחנו לא גדוד.

פורסם
252*

מה הבעיה עם חדר התקשורת?

אין פה קשר"גים... אנחנו לא גדוד.

יש לכם שם תורן ש90% מהאנטנות שלו בעייתיות. הייתי שם באימון של חטיבה 1 (שלחו אותי מהגדוד שלי) וזה פשוט מקום מוזנח, ריצוף שבור, רק הקירות סוידו והמזגן עוד נעים.

קריית החמ"לים היא בכלל מכה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
יש לכם שם תורן ש90% מהאנטנות שלו בעייתיות. הייתי שם באימון של חטיבה 1 (שלחו אותי מהגדוד שלי) וזה פשוט מקום מוזנח, ריצוף שבור, רק הקירות סוידו והמזגן עוד נעים.

קריית החמ"לים היא בכלל מכה.

נדמה לי שאתה מתבלבל עם חדר התקשורת במל"י.

נכון לשנה שעברה שהייתי שם הכול עבד פיקס.

פורסם

אצלנו בגדוד (שריון) הקשר"גים היו לרוב סמרטוטי רצפה, והאמת לא באשמתם. תמיד מחלקת הקשר הייתה נדפקת יותר מכולם, כי מה לעשות - במפקדה אף אחד לא צריך מהם שום דבר (בניגוד לאפסנאות\מטבח\רס"ר\וואט אבר). רוב היום הקשר"גים היו צריכים לטפל בחיילים שבוכים להם שהם שומרים יותר מכולם, לא הביאו להם אוכל לעמדה ועוד שלל שטויות, היציאות שלהם אצלנו היו 11-3, כולל שבתות של קצין תורן וכל מיני הנפצות שלא באמת קשורות לתפקיד שלהם. ככה זה שאתה קצין במפקדה. לרוב הם באים צעירים וטריים ישר מההכשרה וכל החיילים פשוט לא סופרים אותם כי הם יותר צעירים מכולם, ולא מבינים את הדברים בהתחלה.

מהתבוננות מהצד, לא הייתי הולך להיות קשר"ג בחיים.

אבל מי יודע, אולי זה פשוט היה אצלי בגדוד ככה (אם נופלים בעוצבה\חטיבה אולי המצב יותר טוב).

• תוכן חדש...