Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדירה של השכנים שמעלי דולפת לתוך הדירה שלי, ובדיוק על היחידה הפנימית של המיזוג ועל תקרת הגבס. אני מחפש מישהו אמין, בעל ניסיון במיני מרכזיים של אלקטרה, שיוכל לבוא, לפרק את היחידה הפנימית כדי שיוכלו לתקן לי את הרטיבות בתקרה ולחתוך את כל פלטות הגבס הרטובות, ואחרי כמה ימים להתקין אותה בחזרה.

אשמח לקבל המלצות, או אם יש בעלי מקצוע כאלו ב CF, תמיד אעדיף לשלם לחברים :-)

פורסם

איציק נ.

נאף סייד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה באזור ת"א, רמת גן גבעתיים אז אני ממליץ על איציק דרורי 054-9506888

עשה עבורי עבודה דומה. הגיע בזמן, איתר במהרה את הבעיה, עבד מהר ובמקצועיות (זה היה שנה שעברה והבעיה נפתרה) והמחיר היה הגון מאוד לפי בדיקות שעשיתי לפני.

ממליץ בחום

פורסם

באיזור ראש העין יש את שרון מודעי - אין לי מושג אם הוא גולש בפורום אבל בנוסף להיותו מזגניסט מעולה הוא גם אופנוען :-)

התקין לי את כל המזגנים בבית כולל מזגן מרכזי, וגם בנה את כל התשתיות מאפס - אמין ומקצועי.

050-3600677 אתה יכול למסור לו דש ממני (צביקה תמרי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איציק נ.

נאף סייד.

תודה, אבל אחדד כמה דברים:

א. לא מתעסק עם מיני מרכזיים

ב. בנוגע לעבודת גבס - כרגע לא זמין לכך בזמן הקרוב :-)

בהצלחה בחיפושים :)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...