Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, כי ראינו מה הפגנות שקטות וחלוקת פרחים לשוטרים עשו, נכון? לא שאני בעד אלימות, להפך - אני לא חושב ששריפת מכוניות סטייל יוון ישנו משהו, אבל אני חושב שלפעמים קצת יותר אסרטיביות יכולה להיות טובה.

ולגבי כן או לא חד"ש, זה שמישהו לבש או לא לבש חולצות של חד"ש ונהג בצורה מסויימת, ממש לא משליך על הכלל, משפטים כמו שנשמעים יותר ויותר (לצערי) בפורום הזה ובכלל לאחרונה לגבי מצביעי שמאל/מרצ/חד"ש, דווקא כן עושים הכללה כאילו כולנו (כן, גם אני נמנה עליהם) כאלו.

אני בכלל הצבעתי עלה ירוק, ובהינתן ההזדמנות (והאמצעים) הייתי מפרק את הברברים האלה כמו מג"בניק עצבני במעבר גבול.

יש דרך להעביר מסר, וזה ממש לא עניין של דת/גזע/מין/פוליטיקה.

לפגוע ברכוש של אדם פרטי שנקלע לגמרי במקרה לסיטואציה המסריחה הזאת ואין לו שום דרך לצאת - זה ממש לא דרך לגיטימית להפגין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי שמאל וימין - אנשים בזמן האחרון שכחו מה זה. במרדף מטומטם אחר הגדרה עצמית אנשים שרוצים שיחשבו שהם ימנים בטוחים שהם צריכים להיות גזענים ולאומנים ואנשים שחפצים בהגדרה עצמית כשמאלנים בטוחים (ונוהגים) כאילו שומה עליהם להעדיף את טובת האוייב על טובת עמם. אלה לא ימניים ואלה לא שמאלנים אמיתיים, אלא אנשים מסכנים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני רוצה להגיד שבמקומך הייתי מגיב כמו exudos ועושה להם ככה:

http://www.youtube.com/watch?v=34NfuVCrfok דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל.. כנראה שהייתי נוהג באותה הצורה ולא עושה שום דבר.

בכל זאת, אחד נגד מאה..

מצטרף לאיחולים הלבביים לפפואסים האלה.

השד ישמור, למה הרושם שהתקבל בפורום הזה הוא שאני מסתובב עם חרב ועוסק ברצח עם, חרבות זה התחום של ברווז. ;)

למרות זאת זו באמת תגובה הולמת במקרה זה.

העיקר שאתה והרכב יצאתם ללא פגע.

לדעתי פעלת נכון, אימות חזיתי לא היה נגמר טוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
...תקיפת עוברי אורח תמימים שנקלעו למקום במקרה... לא מקדמת שום אינטרס של הצד המפגין

...אלא אם כן המטרה שלו היא ההרס בעצמו.

דני

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אלה לא ימניים ואלה לא שמאלנים אמיתיים, אלא אנשים מסכנים.

והם גם אלה שהכי בולטים ונשמעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקיצור, חוליגנים מגעילים שלא באמת דוגלים באידיאולוגיה של הקבוצה שאיתה הם מגיעים.

אפשר להגיד הרבה על חד"ש (לי יש המון מה להגיד עליהם :evil: ) אבל בהגדרה שלהם הם לא קבוצה אלימה.

פורסם

יש לי בקשה אליכם חברי הפורום.

אם מישהו מכיר צלם שהיה במקום אתמול בלילה אני אשמח אם תקשרו ביננו.

אני חייב לגלות מיהם האנשים שתקפו אותי, ואני חושב שאם אני ימצא תמונות שלהם זה יעזור מאד.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

מספיק לראות תמונות מהפגנות (השחתת רכוש, ניסיון פריצה לעסקים) כדי להבין שהכל תוצר של שמאל-קיצוני-אנרכיסטי שרק מעוניין להרוס כל דבר שרק אפשר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חד"ש-מר"צ קיצוניים?

לא מפתיע, עם כל ההאשמות שלהם הם לא יודעים על מה הם מדברים אפילו,מדהים כמה שהם נגד אלימות וגזענות בתיאוריה אבל משתמשים בזה בלי שום בעיה.מפגרים.

אם לבנה הייתה פוגעת לי בשמשה הייתי נותן גז וז*ן על כולם(סכנת חיים!).

חבל שלא היו איזה כמה ערסים שם לידך באוטו,היה יכול להיות מעניין :twisted: :twisted:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אין קשר אמיתי בין אנרכיזם ובין שמאל. יש שמאל, מרכז, ימין ואנרכיזם שנמצא במקביל למשוואה הזו.

כמה אנרכיסטים ימניים אתה מכיר?

דני

פורסם
כמה "נערי גבעות" אתה מכיר?

לא מתאים. אין פה שום ענין של נזק למען נזק, אלא למען מטרה אחרת לגמרי - אחדות מול אוייב משותף. אם היית אתה באמת מכיר את האנשים המדוברים, היית יודע שהם לא חוצים כביש ברמזור אדום (כהולכי רגל), וכולי.

כמה נ-נח-נחמ-נחמנים אתה מכיר?

לא ידועה לי תופעה של נזק של ברסלבים, האם תוכל להסביר?

דני

פורסם

מפנה אותך לחפש את הערך "אנרכיה" בוויקיפדיה או מילון או כל מקור מוסמך בעיניך.

את נערי הגבעות אני לא מכיר ולא רוצה להכיר. מספיק לי לראות את התנהגותם בעיני המצלמה.

את הברסלבים אתה יכול לראות בכל פעם שהם עוברים על פניך עם רמקולים המנגנים בקולי קולות (מעניין מי אישר להם "שינוי מבנה" על הקופסאות האלה) ומפריעים לאחרים ברמזור/צומת/אמצע הכביש וכו'.

שמירת חוק זה בטח לא.

• תוכן חדש...