Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש צורך בהמלצה לג'יפ לא חדש בשנתונים של בין 2007 ל2010, בעל מנוע דיזל, אין צורך ביכולות שטח, מפנק(אבזור),

אין חשיבות לצריכת דלק.

התקציב הוא בסביבות 150K, ישמש את אמי רוב הזמן שכרגע נוסעת על מרצדס ML מהדור הישן.

הרכב יעשה בסביבות 20K ק"מ מידי שנה.

העלנו מספר דגמים כמו טויוטא לנד קרוזר, מיצובישי פג'רו, מרצדס ML דור שני.

תודה.

פורסם

רכבים קוריאניים לא באים בחשבון כולל קפטיבה.

לצערי, אמא שלי לא מוכנה לרדת ממרצדס לחברות כמו שברולט וסוגיהן.

פורסם

יפני בא בחשבון?

גרמני שמיוצר בארה"ב?

גרמני שמיוצד בספרד?

אנגלי שנמצא בבעלות הודית?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה עם פולקסוואגן טוארג טורבו דיזל?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

העניין הוא שעכשיו יש מוסך טוב של ממרצדס שאנחנו מרוצים מהמקצועיות, מהשירות ומהמחיר(ביחס למרצדס) אבל להביא מרצדס בשנה שאנחנו רוצים יקר מידי ולהביא שנה פחות ישן מדי.

לגבי הטוארג השאלה אם יש מוסכים טובים וזולים(ביחס לרכב כזה) בארץ כי על מוסכים מרכזיים של החברה הפסקנו לסמוך.

לגבי הלנד קרוזר לא משתלם להביא אותה כי שנה אחרי שונה הדגם והוא יקר משמעותית.

לגבי הוולוו xc60 סובל מסחירות שוק ותדמית נמוכה, וגם להבנתי חלפים יקרים עכב יבואן יקרן(מאיר).

עכשיו מה לגבי אמינות של אותם ג׳יפים, איכות הרכב(נסיעה, הרכבה, הנדסת אנוש ועוד), תמורה למחיר, מוסכים.

פורסם

אם אפשר לשאול, מדוע לקנות דיזל בשביל 20K בשנה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

1. העניין הוא שעכשיו יש מוסך טוב של ממרצדס שאנחנו מרוצים מהמקצועיות, מהשירות ומהמחיר(ביחס למרצדס) אבל להביא מרצדס בשנה שאנחנו רוצים יקר מידי ולהביא שנה פחות ישן מדי.

2. לגבי הטוארג השאלה אם יש מוסכים טובים וזולים(ביחס לרכב כזה) בארץ כי על מוסכים מרכזיים של החברה הפסקנו לסמוך.

3. לגבי הלנד קרוזר לא משתלם להביא אותה כי שנה אחרי שונה הדגם והוא יקר משמעותית.

4. לגבי הוולוו xc60 סובל מסחירות שוק ותדמית נמוכה, וגם להבנתי חלפים יקרים עכב יבואן יקרן(מאיר).

עכשיו מה לגבי אמינות של אותם ג׳יפים, איכות הרכב(נסיעה, הרכבה, הנדסת אנוש ועוד), תמורה למחיר, מוסכים.

1. החיים מורכבים מפשרות. אני לא ממש מבין את המשמעות של 'ישן מדי'. שנת הייצור רלוונטית רק בעת רכישת רכב חדש. אם תמצא רכב בשנתון ישן יותר בשנה אבל מטופל ושמור - הוא פסול? ורכב שחוט ומוזנח בשנתון שאתה מחפש זה בסדר?

2. הטוארג מגלה אמינות טובה, אבל סחירות מאוד נמוכה, זה מאפשר לך לרכוש רכב יורת חדש ממה שאתה חושב. הטיפולים בו לא זולים בשום קנה מידה. בשום רכב פרימיום הטיפולים לא זולים. כפי שרשמו לך - מוסך רון מחזיק שם טוב מאוד בקרב באי האתר.

3. מה איכפת לך ששנה אח"כ הדגם השתנה? ירידת הערך כבר מגולמת בתוך המחיר.

4. - אין לי מושג לגבי הוולוו.

השיקולים שאתה מביא ילדותיים משהו. מצד שני זה כסף שלכם והחלטה שלכם. בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצדיק אותך בכל זאת זה רכב שאמא שלי אמורה לנסוע עליו, והיא מחליטה.

למה רכב דיזל? שיקולים של עסק.

לא דיברתי על טיפולים זולים, אני עדיין לא קונה מאזדה(לא שיש לי בעיה עם מאזדה..), ומן הסתם שברכב מסוג זה עלות האחזקה בו יקרה יותר דיברתי פשוט על מחירים סבירים למוצר שאותו ארכוש, ובהתאם לכך מצפה גם למקצועיות(לא כמו שנכנס מים לשקע הנגרר אז המחשב לא תפקד טוב ובחברה היה קל לדרוש 20K ש"ח על מחשב חדש,במיוחד שעלות התיקון של החלק האמיתי שנשרף היה בעלות 70 ש"ח בלבד).

כרגע שתי האופציות שעומדות על הכוונת הן: הטוארג והמרצדס בתקווה שנמצא אחת דיזל במצב טוב.

יש למישהו ניסיון עם אחד הרכבים שיכול להעיר לגבי נקודות חשובות, כמו תקלות שחוזרות על עצמן או מחלות של הרכב?

פורסם

לא הגיוני שלא היו מראות חשמליות, כי בדגם שיש לנו(דור קודם) קיים מראות חשמליות, שמעתי אפילו על דלת אחורית(בגאז') נפתחת חשמלית, ועוד כמה אבזורים.

אגב, מישהו יודע לגבי האבזור רשימת איבזור של המרצדס בתת דגם 320CDI, וטוארג 3.0TDI?

• תוכן חדש...