Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לרכוש פלואנס דיזל מסוכנות טרייד אין שעלתה על הכביש בנובמבר 2011 , הרכב יד ראשונה מפרטי עם 40000 ק"מ.

מעיון בבדיקה הקיימת הרכב עבר תאונה מקדימה שכוללת החלפת מכסה מנוע. בחברה טוענים כי מדובר במשמעות נמוכה.

חברים שלי מנסים לשכנע אותי שמדובר בתאונה רצינית והיבואן הצליח לקמבן תיקון שיציג אחרת והצליחו במעט להפחיד

הם רוצים על הרכב 100,000 כאשר המחירון 107,000.

מדובר בפלואנס דיזל בדגם המשדורג אבל בזמנו לא נתנו גג שמש.

מה דעתכם , כדאי או לא?

פורסם

הרכב עולה חדש 120.

אנחנו מדברים על רכב בן כמעט שנתיים אחרי תאונה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אווהוו, נראה לי שמתחילה כאן תחרות "למי יש יותר גדול"

WHAT?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הכי חשוב, מי זה המוכר? הטרייד אין של היבואן או מגרש פרטי?

אם אתה שוקל ברצינות דווקא את הרכב הזה, קח אותו לבדיקה במכון שאתה בוחר.

אם הממצאים חמורים יותר, שכח מהרכב.

אם הממצאים הם כמו שטוען המוכר, יש על מה לדבר אבל קח בחשבון שההנחה היא מינורית ואתה צריך להוריד להם יותר כי אתה תתקל בקשיים גדולים למכור כזה רכב לאחר תאונה, במיוחד בעוד שנה שנתיים כשהשוק יוצף ברכבים האלה שיצאו מליסינג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כאמור, אין לרכוש אף רכב ללא בדיקה עצמאית, בין אם מדובר בטרייד אין היבואן, טרייד אין פרטי , מוכר פרטי או לפי לא מעט שרשורים שנפתחים כאן, גם בקניה מקרוב משפחה שאתה סומך עליו בעניים עצומות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדיוק בדקתי על הרכב הזה!

המחיר שמסתובב ביד 2 נמוך בכ15000 ממחירון לוי יצחק

זאת למרות שבקרסו נותנים לך אחריות והתחייבות לטרייד אין עתידי

מסקנה: תקח את הרכב לבדיקה ותדאג לקבל עוד הנחה של כמה אלפי ש"ח

בהצלחה!

משאיר את כולם בעשן:fist:

• תוכן חדש...