Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש בנתיים אוטו אך ליפני זה רציתי לישאול איזה מערכת אתם ממליצים לי שתהיה הכי טוב ב 6000 כולל דאבל דין טוב של חרה טובה ולא משהו זול וסיני חשבתי על דאבל דין (לא חשוב איזה ).

חשוב לי שהמערכת תהיה חזקה נורא כי אני אוהב לישמוע מוזיקה על עוצמה מאוד גבוהה וחשוב גם האיכות שלה .

תודה רבה לעוזרים (אני אשמח אם תעזרו למרות שעדיין אין לי רכב ).

פורסם

חשוב לך דאבל דין או שתוכל להתפשר גם על סינגל דין?

דאבל דין יקר יותר ובמחיר של דאבל דין חדש תוכל להביא סינגל דין עם עיבוד צליל איכותי יותר ולהשאר עם עודף.

JL Audio

פורסם

תביא את הרכב, תגיע למפגשים (לא חייב באותו הסדר); משם נמשיך.

עד אז חיפוש קצר יעלה לפחות מאה שרשורים זהים שהסתיימו בהתקנה, וייתן לך כיוון טוב.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא רוצה סתם לחרטט אותכם ואני מאמין שכל אחד פה מבין משהו אני אישית לא .

אל תיתעצבני עלי אני חדש בפורום הציפיות של מהדאבל דין זה 2 דברים

1) איכות

2) אני יודע שזה ישמע לכם מטופש אבל אני הולך לשים לפחות 90 גיגה של שירים לכן מה שחשוב לי זה שאני יוכל לעשות חיפוש במסך וליראות כל שיר ואת שמו בתיקייה שבא הוא מתוייג

אל תיתעצבנו אלי :oops: :oops:

פורסם

אף אחד לא התעצבן , אמרו שתחפש המלצות בפורום על מערכות דומות וקודם שתדע באיזה רכב מדובר. לא בכל רכב נכנס דאבלדין בקלות ולפעמים דרושה התאמה, בכל רכב יש גודל רמקולים שונה, ולכל רמקול אופי צליל אחר. בקיצור תקרא אינפורמציה תגיע לשמוע קצת סט-אפים כדי לגבש כיוון ותקנה רכב כדי שיהיה אפשר לתת לך הצעות בהתאם ואחר כך נהיה חכמים יותר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...