Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה יפה סרול, תענה בבקשה על זה:

מדובר בחומר התעשייתי מהשרשור של דיויד:

משקל? הוא כבד!! עובי כ1.4mm שזה קצת יותר דק מדיינמאט. הוא מבוסס זפת אם אני לא טועה, אין לו ריח בכלל, לא רעיל, מאוד נוח לעבוד איתו והוא מאוד דביק.

כמה חברי פורום ניסו את החומר הזה עם תוצאות מעולות. הסיבה שלקחתי את זה זה בגלל היחס הכספי לכמות. הדיינמאט פשוט יקר מידי היום, וכמובן שבאלק אחד לא יספיק לי לבגאז׳.

ניכר שיפור גדול עם הבידוד.

אני גם התנסתי עם החומר הנ"ל ב 2 רכבים כבר,חומר מעולה.

ומשיחה שלי עם דיויד בפייסבוק כששאלתי להשוואה בין הדינאמאט לבידוד התעשייתי קיבלתי תשובה שונה משלך:

שלומי שם 3 שכבות בדלתות שלו והדלת נהיתה בלוק עץ

עדן שם על הגג שכבה אחת וזה העלים לו רעשי לוואי מהבאס

מקס שם בכל האוטו וחוץ מהקורות שומדבר לא מרעיש

אני שמתי בדלתות ובבגאז, אמנם אין לי סאב עדיין כדי להשוות, אבל יש הבדל ניכר מדפיקה על הפח

JL Audio

פורסם

אולי לא הבנת את האמירה שלי.

אין לי כוונה להתווכח עם אף אחד, אם הייתי רוצה לעשות זאת יכולתי לפנות לדיוויד בעצמי ללא התיווך שלך :)

ביטויים כמו כבד/עבה הם יחסיים, בדיוק כמו שציינתי, על חלקם ניתן להתגבר ע"י כמות גדולה יותר.

דברים אחרים כמו טמפרטורת סף של 90 לעומת 140 מעלות הם כאלו שלא ניתן לפצות עליהם.

אם תקרא בין השורות- תבין שאמרנו דבר דומה באופן התבטאות שונה.

יש היצע מגוון של חומרים- הן במחיר והן באיכות. כל אחד יעשה את בחירתו שלו.

ד"א, אני לא מדבר על חומר ספציפי מהשרשור של דיוויד אלא על כלל החומרים שיצא לי להשתמש בהם. אני ארחיב:

גם בתחום הרכב וגם בתחום התעשייה ישנם חומרים טובים וחומרים פחות טובים, ולכן מה שאני אומר מתייחס לכלל חומרי הבידוד ונכון לגבי החומרים שיצא לי לעבוד איתם. יש דוגמאות קיצוניות כמו חומר בידוד לרכב ממש גרוע שיצא לי להיפגש עמו בפג'ו 206 ולעומת זאת חומרי בידוד אקוסטי מהתעשייה שלא נראו כמותם בתחום האודיו לרכב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...