Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקחתי את עצתכם ורכשתי באלי שאג צהוב. נוראי.

לעומתו הוירג'יניה מצוין עד כה. הטעם של הבאלי שאג (כולם בלי יוצא מן הכלל) חמוץ ומעפן. הטעם של הוירג'יניה לעומתם טוב בהרבה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
שלום לכם,

מישהו מכם יכול להמליץ לי על מכונת גלגול?

תאם איתי, תקבל בחינם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מבצע! רק היום! מחיר מיוחד לא לכל אחד!

attachment.php?attachmentid=352179&stc=1&d=1378069326

וברצינות, גם ככה זה מופרך. אצלי בפיצוציה ליד הבית 20 ש"ח.

כמה חרוזים, זה לא עץ תפוזים?

http://www.youtube.com/watch?v=jk-PRwxMq1Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Screen Shot 2013-09-02 at 12.00.08 AM.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות עליית מחירי הסיגריות פעם נוספת, גם אני נשבר...

השרשור חוזר לתחייה!

מעשן ל.מ. לייט ברגיל, צריך המלצה לטבק, ניירות (אני מכיר OCB, ריזלה וגיזה, אבל לא מכיר את ההבדל בגדלים), פילטרים, מכונת גלגול, ומקום לקנות את כל זה באיזור חיפה-קריות-נשר.

וגם, אשמח לשמוע את דעתו של פות"ש על גלגול הסיגריות, אלא אם כן הוא נשבר וקנה קופסה...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גם מחירי הטבק לגילגול עולים, ידידי.

ממליץ לך לחשוב על מעבר לאלקטרונית. אשמח להיפגש ולעזור לך בידע שיש לי מהתחום, אני מתשמש כבר מעל שנה, ומאדה (לא מעשן רגילות) כבר 7 חודשים.

אה, ואני מאיזור חיפה :-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קשה לי לראות את האלק' מחליפה את הסיגריה האמיתית שלי. הבעיה שגם אי אפשר להתנסות באלק' לתקופה מסוימת בלי לרכוש אחת, וזה יכול להיות בעיה. כמו למשל לקנות קופסה, אם לא טוב, אז הלכו כולה 30 שקל, ולא כמה מאות...

סיגריה אלק' נורמלית עולה לפחות 200 ש"ח, וראיתי גם ביותר, כך שאם רכשתי אחת וגיליתי שזה לא בשבילי, זרקתי סתם כסף שהיה יכול לשמש אותי לקנות עוד כמה קופסאות :lol:

בגלל זה חשבתי להתחיל לגלגל. אני יודע שגם המחירים של טבק עולים, אבל זה יוצא יותר זול מלקנות קופסאות כל פעם...

Always go sideways

פורסם
קשה לי לראות את האלק' מחליפה את הסיגריה האמיתית שלי.

ככה גם אני התחלתי. סקפטי.

הבעיה שגם אי אפשר להתנסות באלק' לתקופה מסוימת בלי לרכוש אחת, וזה יכול להיות בעיה. כמו למשל לקנות קופסה, אם לא טוב, אז הלכו כולה 30 שקל, ולא כמה מאות...

אשמח לתת לך לנסות מהציוד שאצלי, כדי לקבל "קנה מידה". הרשה לי להיות האבטיח שלך :lol:

סיגריה אלק' נורמלית עולה לפחות 200 ש"ח, וראיתי גם ביותר, כך שאם רכשתי אחת וגיליתי שזה לא בשבילי, זרקתי סתם כסף שהיה יכול לשמש אותי לקנות עוד כמה קופסאות :lol:

אתה לא ממש מעודכן במחירים, ידידי. את הסט הראשון שלי קניתי במחיר של סביב 150 ש"ח, ועוד התחלקתי בו עם חבר, הסט הכיל 2 סיגריות.

בגלל זה חשבתי להתחיל לגלגל. אני יודע שגם המחירים של טבק עולים, אבל זה יוצא יותר זול מלקנות קופסאות כל פעם...

מבין את הספקות שלך, אבל בשביל זה אני פה. גם אני הייתי מאד סקפטי בהתחלה, אבל כשראיתי מי, מה, איך כמה ולמה, הסקפטיות ירדה, וניסיתי.

לכל הפחות, אתה תפחית באופן משמעותי בכמות הסיגריות שאתה מעשן, ולכל היותר, אתה תפסיק לגמרי לעשן רגילות. WIN-WIN.

כשהתחלתי, ירדתי מקופסא וחצי ליום (סיגריות לא לייט, אגב) לכ-5 סיגריות ליום. המספר הזה השתנה טיפה, אבל היה עקבי. קופסא הספיקה לי ליותר מיומיים.

אז נכון, ההזמנה הראשונית של ציוד עולה כמה שקלים, אבל לטווח הארוך זה חיסכון עצום.

אגב, הסיבה שהפסקתי לעשן רגילות, הייתה עליית המחירים הפתאומית :lol: אמרתי על הברווזין שלי, לא משלם לקופת המדינה יותר, ופשוט המשכתי לאדות בשקט.

יש לך פה מישהו שגר קרוב אליך ומוכן לחלוק מהניסיון והידע שלו על מנת לעזור לך להפסיק לעשן רגילות שהן מסריחות, לחיות בריא טיפה יותר (בלי לעשן, כבר אמרנו?), לחסוך כסף, ולהנות מטעמים מגניבים לגמרי (מתי פעם אחרונה עישנת אבטיח, או בננה, או קפה, או עוגת גבינה, או סרדינים?!), ואתה עוד מתלבט?

אם זה לא היה עובד, לא הייתי מדבר אתך בכלל.

קרא פה עוד כמה עשרות סיפורי הצלחה. זה אגב פורום שפתח חבר מקארספורום, אותו אחד שהמיר אותי לסיג"א. הבחור תותח שאני מחזיק ממנו, בצורה פראית.

לגבי מחירים.

לינק לערכות למתחילים, הספק בחור הגון שאני רוכש ממנו בעצמי פה ושם, ממוקם בנהריה.

לינק למקום שמוכר ערכות מסין.

ויש עוד עשרות אתרים עם מחירים הוגנים, ואפילו שירות טוב. תוכל למצוא הרבה קישורים אליהם, כולל מידע, גם בפורום שנתתי לך לינק אליו יותר למעלה.

(גם שם אגב אני נקרא ברווז...).

פורסם

אני כבר יותר משנה לא מעשן בכלל בזכות האלקטרונית.

מהרגע שקניתי אותה הפסקתי לחלוטין עם הרגילות ואחר כך הורדתי את כמות הניקוטין בנוזל. אחרי תקופה גיליתי פתאום שאני בדושי מאדה ואז החלטתי להפסיק לחלוטין. ההפסקה עברה בצורה בכלל לא מורגשתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מזדהה לגמרי עם "בצורה לא מורגשת". פשוט אין תופעות לוואי.

אגב, מעשנים רבים יתעצבנו עליי אם אגיד את זה, אבל: למרבית האירונייה בכלל לא רציתי להפסיק לעשן. רק להקטין כמויות.

הפסקתי לעשן בלי לרצות להפסיק בכלל :lol:

כשרציתי, לא תמיד הצלחתי. ועוד כשלא רציתי, להצליח? איפה נשמע דבר כזה? :lol:

פורסם

יודה. לא לוי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברווז, שכנעת אותי. מעולם לא היה לי בן אדם שהציע לי להיות האבטיח שלי. בהחלט פעם ראשונה. :lol:

אשמח להיפגש כדי לראות במה מדובר.

אגב, יש אתר שנקרא http://www.othersmoke.com שמפיץ את הסיגריות של eGo בארץ. שמעתי עליהם דברים טובים. יש באתר כמה ערכות מאוד מעניינות עם כל מיני שטויות. אתה מכיר את האתר הזה? מכיר את הסיגריות האלה?

Always go sideways

פורסם
יודה. לא לוי.

SAY WHAT? מה הכוונה? מה הקשר? האזניים שלך גדלו ונהיית ירוק? איזה יודה בראש 'שך? :lol:

אשמח להיפגש כדי לראות במה מדובר.

בכיף, נדבר בפרטי.

אגב, יש אתר שנקרא http://www.othersmoke.com שמפיץ את הסיגריות של eGo בארץ. שמעתי עליהם דברים טובים. יש באתר כמה ערכות מאוד מעניינות עם כל מיני שטויות. אתה מכיר את האתר הזה? מכיר את הסיגריות האלה?

מכיר, ואף הזמנתי ממנו פעם אחת (או פעמיים).

לא חסרים אתרים, כמו שאמרתי, ולא חסרים גם מוכרים בארץ. הבעייה עם מוכרים בארץ היא, או שאתה נופל על שרלטן שרק רוצה לעשות כסף קל ולא מבין בשיט מה הוא מוכר, או שאתה נופל על אתר שמזמין למעשה עבורך מחו"ל, שבשביל זה אני לא צריך את האתר הזה בכלל. יש כמובן גם כמה חבר'ה על הכיפאק, אחד מהם אני מכיר וחוזר אליו מדי פעם.

עשן אחר מזמין עבורך ציוד מחו"ל, למעט ליין של נוזלים שיש לו בארץ (אם אני זוכר נכון).

תעיין באתר של הפורום שקישרתי למעלה, שם תוכל למצוא עוד מידע על ספקים שונים בארץ ובחו"ל, והמון מידע וחברים שמעוניינים לחלוק. זה נטחן שם לא מעט.

ולפני שתתחיל לחשוב על מאיזה אתר להזמין, תאיט טיפה, ותחכה שניפגש :lol: יש לך את האפשרות של להתנסות לפני שאתה מתחיל להזמין, נצל את זה. אני הסתמכתי על ניסיון של מישהו אחר בלי לנסות את זה בעצמי קודם, ולמדתי כמה דברים בדרך הקשה.

פורסם

כל העניין בהעלאת מחירי הטבק הוא להפוך את קניית הטבק

ללא משתלמת.

חבילה של באלי שאג תעלה סביב ה90 ₪ והיא מחזיקה

בערך 5 ימים. תוסיף על זה עלות פילטרים וניירות והגעת ל 100 ₪. תוסיף עוד 10 ₪ ואתה חוזר לעשן סיגריות מוכנות.

מרד אלור.

עדיף להפסיק.

Gn'f'R

• תוכן חדש...