Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין היטב למה אתה מתכוון, אבל סחבק וכל יתר החברים\אחים נשואים פלוס ילדים אז הדברים אצלנו נשארים בגדר פנטזיות "מה הייתי עושה לה!!!".

אבל הסיטואציה עם ה-2 בחורות האלה היתה פשוט הזויה והתאימה כמו כפפה לחבר הסטלן.....

זה היה אחד הערבים הכי מצחיקים בחיים שלי, חבורה של 5 גברים שמשחקים אותה מסטולים ועוד בחור אחד שהוא בטוח שהוא אששששש!!!

:lol:

היו עוד כמה קטעים משעשעים כשראינו צ'קלקות מתקרבות (תמיד בפסח יש שם סיורים של שוטרים ומג"בניקים כדי לאתר סמים), כל פעם שזה קרה החבר התחיל להלחץ ולשאול אותנו אם הוא נראה בסדר למקרה שהסיור יעצור לידנו.

היה ענק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה נשוי צודק בהחלט. השאלה עלתה לראשי כי לא חשבתי שאתה נשוי בטח לא עם פלוס. משום מה דמיינתי אותך 22-3.

גם אנוכי נשוי +1

(כשאני חושב על זה יש גם בני 20 +1)

Sorry my bad

פורסם
אין שום קשר בין סיגריה אלק' לנרגילה כי בנרגילה יש עשן, ואתה נושם תוצרים של בעירה חלקית, ובסיגריה אלק' יש אדים.

נכון שלא בדיוק ידוע כמה אדים אלו מזיקים, אבל להשוות בין אדים לעשן זה כמו להשוות בין חתול לכלב כי שניהם הולכים על ארבע ויש להם זנב.

יש מספיק מחקרים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
[...]

זו הנקודה שהחבר כבר בטוח שהוא הוזה!!!

כדי לקצר את העניין, כל אותו ערב החבר בטוח שאח שלי נתן לו את החומר הכי טוב בעולם, הוא דלוק כולו....

את הסאטלה הורדנו לו רק ביום למחרת כשכבר ארזנו הכל ברכבים ועמדנו לעזוב את המקום, אז גילינו לו שהוא דפקט אמיתי ושיגיד תודה שחסכנו לו כסף כי הפיגור השכלי שלו טוב יותר מכל סם....

:lol:

עכשיו חזרתי הביתה ודווקא לא הערתי את אמא שלי כשנכנסתי אבל עכשיו הערתי אותה עם הצחוק הגועה שלי... תהיו בריאים!! :lol: :lol: :lol: :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אם אתה נשוי צודק בהחלט. השאלה עלתה לראשי כי לא חשבתי שאתה נשוי בטח לא עם פלוס. משום מה דמיינתי אותך 22-3.

גם אנוכי נשוי +1

(כשאני חושב על זה יש גם בני 20 +1)

Sorry my bad

בדיוק בשביל זה רץ שרשור הגילאים המקביל.

בדיוק בעוד חודש (12 ליולי) אהיה בן 31, נשוי פלוס 2.:-D

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,

יכול להיות שאנחנו מכירים את אותם האנשים,

או שאולי אני מכיר את אחיו של הבחור מהסיפור שלך-

כי קיבלתי פלאשבק ...

רק שבסיפור שלי השחקן המרכזי הוא כדור אקמול בתפקיד של

אקסטזי ובחור שהיה מת להתמסטל בכל מחיר.

אז באווירה של מדורות ל"ג בעומר אי שם בשנות ה90 הבאנו כדור אקמול

לאחד החברים בטענה שזה אקסטזי,

ברקע בקעה מוזיקת טראנסים וכולנו יושבים סביב המדורה ומביטים בבחור

שנכנס חזק לדמות המסטול,

הוא נכנס לדמות חזק - הוא רקד כשידיו מושטות למעלה והאצבעות המורות מצביעות

לכוכבים כשהוא מניד את הראש מצד לצד והעיניים מתגלגלות בארובות.

נקודת השיא הגיעה כעבור מס' שעות כשהוא נשכב על החולות והחל להתגלגל עליהם

בזמן שהוא קורא קריאות "הם לוקחים אותי, הם לוקחים אותי, תצילו אותי"

למחרת סיפרנו לו על האקמול.

Gn'f'R

פורסם
אין שום קשר בין סיגריה אלק' לנרגילה כי בנרגילה יש עשן, ואתה נושם תוצרים של בעירה חלקית, ובסיגריה אלק' יש אדים.

נכון שלא בדיוק ידוע כמה אדים אלו מזיקים, אבל להשוות בין אדים לעשן זה כמו להשוות בין חתול לכלב כי שניהם הולכים על ארבע ויש להם זנב.

האדים האלה מזיקים. אני באמת לא יודע אם אפשר להשוות לשאיפת עשן סיגריות/נרגילה אבל האדים האלה יוצרים בצקות בריאות.

הייתה לא מזמן תקופה שהרבה מאוד עברו לסיגריות אלקטרוניות ומהר מאוד זה הפך פאסה.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

לי לא היו בצקות בריאות - יש לך סימוכין לכך?

העניין הוא שבהרבה מקרים לאנשים אין מושג מה מקור הנוזל שהם קונים ומה הוא מכיל. אני מערבב את שלי לבד ככה שהמצב יותר טוב.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
לי לא היו בצקות בריאות - יש לך סימוכין לכך?

העניין הוא שבהרבה מקרים לאנשים אין מושג מה מקור הנוזל שהם קונים ומה הוא מכיל. אני מערבב את שלי לבד ככה שהמצב יותר טוב.

אני לא מעשן סיגריות ומהסיבה הזו גם מעולם לא הייתי צריך להשתמש בסיגריה אלקטרונית.

לגבי הבצקות בריאות, אני אומר לך מה שקראתי מכתבות ומחקרים.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם
האדים האלה יוצרים בצקות בריאות.

בדיוק באותה מידה שסיג"א גורמת לטחורים.

אהבתי את מה שעשית עם האתר של "אגגל את זה בשבילך", לילד בן החמש נתת ממתק על זה שהראה לך את האתר הזה? כי זה היה מאד בוגר, לתת קישור לגוגל, איפה שיש רק שמועות ושטויות, וכמעט שום דבר מהותי שקשור בסיג"א ובצקת, למעט כמה מחקרים שתומכים בעובדה המוכחת מדעית שסיג"א זה דווקא יותר בריא מרגילה.

והנה דוגמא למאמר אחד שכזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נראה לי שהפחדנו אותו והוא נעלם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...