Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מיתגייס באוגוסט הקרוב

במשך השנה נפלתי במיונים לאיזה יחידה מבצעית של חיל המודיעין ולתפקידי מבצעים ופיקוח

ומיליתי במנילה כל מיני מקצועות שלא דרושים מיון (חימוש,טכני ,מ"צ וכל מיני לא זוכר כבר.. בינתיים יש את זה אני יכול לשנות).

דיברתי עם חיל התקשוב לפני חצי שנה והציעו לי תפקיד שאני לא מעוניין בו. דיברתי עוד פעם לאחרונה והם טוענים שבגלל שהגיוס שלי קרוב הם לא יכולים לשבץ אותי

אגב אני פרו' 64.

לפי המנילה המקצועות שלא דורשים מיון לא משהו וכניראה שישבצו אותי ביום הגיוס לאחד מהם. הבנתי שאני מיתגייס גיוס כללי כניראה.

מישהו יכול לעשות לי סדר כאן ולתת לי עצות לדעתו מה כדי לי לעשות?

תאמת אני לא יודע אם זה קשור לחיל התקשוב או לא או משהו בסגנון אבל.. אני יודע לתקן מחשבים טוב מאוד (לפתור בעיות חומרה ותוכנה ובכללי גם מוצרי אלקטרוניקה אחרים) ובעיקרון לא היה אכפת לי אם ישבצו אותי לתפקיד כזה כל עוד אין איזה קאץ.

יש למישהו מידע על זה? נידמה לי שפעם ראיתי איפה שהו שזה מיון ללא מבחנים או משהו כזה (או שזה מדובר כאן על תמיכה טכנית)

חיל חימוש וטכני זה לא ניראלי בשבילי למרות שבתכלס ניראלי שיש לי כישורים לזה אבל זה שחיטה וכל מיני אנשים מצטערים שהלכו לשם (אנשים שאני מכיר)

זה לא אומר שאני אסבול בשירות אבל אני בחוסר וודאות ותחושת כישלון שלא עברתי ימי מיון...

לסיכום עם יש כאן מישהו שיודע על חלק מהשאלות שלי ועצות בכלל מה לעשות ומה יעשו איתי כרגע?, זה יעזור לי מאוד ויקל עלי.

תודה רבה!

מסרב לחתום:evil:

פורסם

השתחררתי לפני חודשיים.

להלן הרשמים: חימוש - לא להתקרב

תקשוב - מקצוע לחיים

טכני (חה"א/חה"י) - יש תפקידים ויש תפקידים

לוג' - מחסנאים רובם. לא ממליץ

על לוחמה אין מה לדבר.

רוב התפקידים בחיל התקשוב הם מסווגים. אני מאוד ממליץ לך על התקשוב כי זה מקצוע לחיים (אני יצאתי עם מקצוע טוב מאוד - טכנאי מערכות תקשורת נתונים, עובד עם סיסקו/HP/ושות'). אופציה להעסקה באלביט/רפא"ל/וכד'.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בתקשוב יש הרבה קורסים שאתה יכול לעשות

מקורס מר"ם שיש נונ-סטופ, ועד מגן בסייבר, בדרך יש נתמ"ם טמ"מ ועוד כל מיני ראשי תיבות (לפי סדר פחות או יותר של משך הקורס)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תנסה להגיע לקורס פקחי טיסה

עבודה מובטחת וגם אם זה מעניין אותך נגיד שאתה משרת בעיקר עם בנות, על כל המשתמע מכך.

אני בטמטומי הרב העלתי מ64 ל97.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

פקחי טיסה זה בעיקר בנות, הכניסה לבנים מאוד מאוד מוגבלת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...