Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כרגע בארסנל יש לי לא מעט פריטים, אני רוצה להוסיף לרשימה את הPrima Amigo Polymer Glaze, השאלה אם בשלבים הוא מגיע לפני הבלאק לייט או אחרי?

איך הם ישתלבו בינהם?

ואני מעוניין מאוד לעשות שוב פוליש ידני אך לא עדין כמו שעשיתי עם משו יותר אפקטיבי ותתוצאות טובות יותר, ראיתי את המוצר הבא- Autoglym - Perfect Polishing Cloths מגבת לפוליש, מישו מכיר ממליץ?

אני מאמין שאקנה גם את החומר לניקוי פיקרופייבר Sonus Der Wunder Wasche, וספוג לפוליש וסילנט.

המחיר מעולה אין ספק השאלה אם המוצרים האלה שווים את ההזמנה?

פורסם

יש לי את prima amigo ועשיתי הרבה שיעורי בית לפני שהחלטתי לרכוש אותו. לגבי ה Black light אני מכיר אותו רק ממה שנאמר ברשת או באתר של היצרן.

ממה שאני מבין שניהם גלייזים לכל דבר ולכן אני לא מבין מדוע צריך שני מוצרים שמשרתים מטרה זהה פלוס מינוס?

אני הייתי עובד רק עם אחד מהם ולא משלב.

ה prima ידוע בתור מוצר שמכיל המון פילרים והוא מעלים שריטות בצורה טובה (יותר נכון ממלא שריטות ולא מעלים).

בנוסף הוא נותן ברק מדהים, על מכוניות כהות הברק הזה יהיה עוד יותר מדהים.

הprima מכיל הרבה חומרי cleaners (סוג של IPA אבל לא) שינקו את הרכב היטב לפני האוטם.

אם במוצר כמו בלאק לייט יש גם cleaners אז הוא יסיר את הפילרים של ה prima.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יש לי את prima amigo ועשיתי הרבה שיעורי בית לפני שהחלטתי לרכוש אותו. לגבי ה Black light אני מכיר אותו רק ממה שנאמר ברשת או באתר של היצרן.

ממה שאני מבין שניהם גלייזים לכל דבר ולכן אני לא מבין מדוע צריך שני מוצרים שמשרתים מטרה זהה פלוס מינוס?

אני הייתי עובד רק עם אחד מהם ולא משלב.

ה prima ידוע בתור מוצר שמכיל המון פילרים והוא מעלים שריטות בצורה טובה (יותר נכון ממלא שריטות ולא מעלים).

בנוסף הוא נותן ברק מדהים, על מכוניות כהות הברק הזה יהיה עוד יותר מדהים.

הprima מכיל הרבה חומרי cleaners (סוג של IPA אבל לא) שינקו את הרכב היטב לפני האוטם.

אם במוצר כמו בלאק לייט יש גם cleaners אז הוא יסיר את הפילרים של ה prima.

אוקי אז אני מבין שכדי להוריד אותו מהרשימה, השתמשתי בפוליש אז בפד עדין בפאולטיימיט קומפאונד, השאלה כמה הבדל לדעתך יהיה בין הפד הלבן (עדין) לכתום האגרסיבי של HEX?

פורסם
אוקי אז אני מבין שכדי להוריד אותו מהרשימה, השתמשתי בפוליש אז בפד עדין בפאולטיימיט קומפאונד, השאלה כמה הבדל לדעתך יהיה בין הפד הלבן (עדין) לכתום האגרסיבי של HEX?

לא יודע, לא מכיר את המוצרים.

תנסה לשאול את VIX בהודעה פרטית.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...