Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שבוע עם NEW CAR SCENT AIR FRESHENER של CG, יישמתי כמו שכתוב, ספוג ספוג בחומר, בפינה נסתרת.

ביומיים הראשונים היה ריח, לא חזק מדי, ביום השלישי, רק בבוקר, ברביעי כבר כמעט לא, ושבוע אחרי כבר נעלם.

גם אחרי השטיפות אני מרסס על השטיחים, בשישי. בראשון בבוקר, (הרכב לא זז) כבר הריח חלש, במהלך היום כבר נעלם.

בקיצור, לא מה שחשבתי.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

אני יכול רק לחזק, יש לי אותו, משתמש בו בדיוק כמו שהומלץ ועוד הספגתי ממש המון בפעם השניה כדי לוודא שאני לא טועה, באמת שהוא בזבוז של כסף ואני מצטער שקניתי אותו, לא יעיל, מתפוגג מאוד מהר.

הריח עצמו סבבה, מריח טוב וכמעט כמו חדש, אבל מתפוגג במהירות שיא, גם עם ספוג שמספיגים בחומר, וגם אם רק משפריצים על הריפודים.

פורסם

הריח מזכיר ריח של רכב חדש, אבל בצורה מאוד כימית.

זאת אומרת, זה לא ריח ממכר של פלסטיק חדש, אלה ריח שאם לא היה מתלווה אליו תאור שהוא של רכב חדש, לא בטוח שהיית מנחש נכון.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם
אני רכשתי מבשם מאוד נעים כל מי שעובר ליד האוטו או נכנס לאוטו משתגע מהריח אני מרסס פעם בשבוע קצת והריח נישאר לאורך זמן.

יש לו שם?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

רציתי לערוך אבל שמתי לב שהגבת, נפלה ממנו המדבקה ולכן איני יודע מה השם המדוייק.

אני אנסה למצוא את המדבקה ואעדכן אתכם (בטוח איפשהוא במחסן...) אני זוכר שזה היה מבשם כביסה או משו כזה

פורסם

רכשתי גם בניחוח וניל של c.g לא מצדיק את המחיר ולא יעיל.

קבלו טיפ ממני,לאחר שאיבת אבק וניקוי השטיחים,אני מרסס מרכך כביסה בתרסיס,מחזיק כמעט שבוע ונותן אחלה ריח,מרסס על השטיחים,לבדוק לפני שאין תופעות לוואי בפינה נסתרת..

בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אין כמו הפחיות של קליפורניה סקנט בריח אננס,ריח פשוט מעולה לא חזק מדי לפנים,ושורד חודש וחצי +-.

+1

גם הדובדבן נעים וגם המנגו.

חשוב להדגיש שרצוי תמיד לשים מעל הפחיות את המכסה המיוחד שלהן אחרת הריח יהיה חזק וחריף מדי והוא יכול לגרום גם לגירויים בעיניים.

מצרף תמונה של המכסים. אחת עם מכסה ואחת בלי.

הסיבה שאני מדגיש את זה היא מכיוון שהפחיות שמוכרים בארץ באוטוסטור למשל מגיעות תמיד ללא מכסים.

2013-06-07 17.24.24 (Custom).jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

או פשוט לא לפתוח את המכסה עד הסוף ולהשאיר פתח ממש קטן (באלו שאין להם את המכסה המיוחד),ועם הזמן כל פעם שהריח יורד לפתוח עוד קצת.

Miata ND2

פורסם

גם אני חזרתי לקליפורניה דובדבן, מחזיק לי מעל 3 חודשים בקלות, יש לי אחד שזרוק ברכב של העבודה כבר 4 חודשים ועדיין יש ריח טוב ומורגש יחסית.

פורסם
או פשוט לא לפתוח את המכסה עד הסוף ולהשאיר פתח ממש קטן (באלו שאין להם את המכסה המיוחד),ועם הזמן כל פעם שהריח יורד לפתוח עוד קצת.

ככה אני עם הדובדבן כבר 4 חודשים הדבר הזה לא רוצה להפסיק. והקוקוס מחכה..

• תוכן חדש...