Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת מעניין, מעניין באמת ועל כן נפתח השרשור.

להלן, מספר נקודות/פסיקים למחשבה. געגעו את ההגיגים שלכם לכאן (שגם הברווזים יבינו :lol:).

1. נתון מעניין הוא, כמה זמן אתם מקדישים ביום לצפיה / כתיבה כאן בפורום ?

2. נתון לא פחות מעניין הוא, מה הייתם עושים בזמן זה שהיה יכול להתפנות לכם ?

3. סביר להניח שהיו נגרמים אי אילו נזקים אם הפורום היה מושבת (לדוגמה - הקוטר לא היה מוצא את קרוב משפחתו בארה"ב הברית. או - לא היה יכול להיהפך לשוקי זיקרי של הכלבים).

4. רציתי להציע הצעה סאדיסטית למנהלים לבדוק את זה, אך אני מניח שהדבר אינו ניתן (בשל מחוייבויות לספונסרים וכו') :twisted:

5. האם חייכם היו משתפרים ? האם לא הייתם מוצאים קצת יותר זמן פנוי להיות עם האישה/חברה/ילדים/כלב/חתול/ברווז (או שזה מקולקל טוטאל) ?

6. נסו להזכר בתקלה משמעותית שהיתה (=הפורום לא "עלה" באינטרנט"). כמה זמן ארכה ההשבתה ? איך ניצלתם את הזמן ?

היה טוב ?

7. (כל מה שעולה לכם)

alfa 156 2.5.

פורסם

1. נתון מעניין הוא, כמה זמן אתם מקדישים ביום לצפיה / כתיבה כאן בפורום ? אני משער שבימי חול אני מבזבז בפורום משהו כמו 40 דקות ביום. בסופ"שים (חמישי עד שבת) אני מאמין שמבזבז בסביבות שעה וחצי - שעתיים.

2. נתון לא פחות מעניין הוא, מה הייתם עושים בזמן זה שהיה יכול להתפנות לכם ? לא יודע. אולי לצלם, אולי לנגן, אולי ללכת לשטוף את הרכב? :)

3. סביר להניח שהיו נגרמים אי אילו נזקים אם הפורום היה מושבת (לדוגמה - הקוטר לא היה מוצא את קרוב משפחתו בארה"ב הברית. או - לא היה יכול להיהפך לשוקי זיקרי של הכלבים). אולי.

4. רציתי להציע הצעה סאדיסטית למנהלים לבדוק את זה, אך אני מניח שהדבר אינו ניתן (בשל מחוייבויות לספונסרים וכו') :twisted:LOL

5. האם חייכם היו משתפרים ? האם לא הייתם מוצאים קצת יותר זמן פנוי להיות עם האישה/חברה/ילדים/כלב/חתול/ברווז (או שזה מקולקל טוטאל) ? לא נראה לי. הפורום לא מפריע לי בהתנהלות בחיים :)

6. נסו להזכר בתקלה משמעותית שהיתה (=הפורום לא "עלה" באינטרנט"). כמה זמן ארכה ההשבתה ? איך ניצלתם את הזמן ?

היה טוב ? קרה כמה פעמים כי הכרטיס רשת נוטה להתחרפן אצלי, ניצלתי את הזמן להעביר תמונות :)

7. (כל מה שעולה לכם) אין.

משעמם לי!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי בוחר פורום אחר באקראי ומנפח להם שם את השכל בשטויות.

תראה, לגבי שיפור או הרעה אני לא בטוח כל כך

הנזקים הכבדים נעשו לפני תקופת הפורום אבל היום יש לי איפה לשפוך את

הדפיקות ולהמשיך הלאה בסדר היום .

נכון בנצי? "כן, כן זה נכון"

Gn'f'R

פורסם

האמת היא שבדיוק לפני שעה הודעתי בפורום אחר שהייתי מאוד פעיל בו שבגלל כמות הטרולים הם יכולים ללכת לקיבינימאט.

ואז עזבתי.

מרגיש טוב יותר :)

(אני פשוט שונא תחרות)

פורסם

אולי הייתי מקדיש יותר זמן ללימודים:cry::cry:

עכשיו שאני מושבת בבית אני כל היום בפורום,האמת אישתי כבר מתחילה להתעצבן.(בצדק)

פורסם
באמת מעניין, מעניין באמת ועל כן נפתח השרשור.

להלן, מספר נקודות/פסיקים למחשבה. געגעו את ההגיגים שלכם לכאן (שגם הברווזים יבינו :lol:).

1. נתון מעניין הוא, כמה זמן אתם מקדישים ביום לצפיה / כתיבה כאן בפורום ?

2. נתון לא פחות מעניין הוא, מה הייתם עושים בזמן זה שהיה יכול להתפנות לכם ?

3. סביר להניח שהיו נגרמים אי אילו נזקים אם הפורום היה מושבת (לדוגמה - הקוטר לא היה מוצא את קרוב משפחתו בארה"ב הברית. או - לא היה יכול להיהפך לשוקי זיקרי של הכלבים).

4. רציתי להציע הצעה סאדיסטית למנהלים לבדוק את זה, אך אני מניח שהדבר אינו ניתן (בשל מחוייבויות לספונסרים וכו') :twisted:

5. האם חייכם היו משתפרים ? האם לא הייתם מוצאים קצת יותר זמן פנוי להיות עם האישה/חברה/ילדים/כלב/חתול/ברווז (או שזה מקולקל טוטאל) ?

היה טוב ?

7. (כל מה שעולה לכם)

1. המון. המון. יותר מדי. כל רגע פנוי שיש לי שזה בערך 24 שעות ביממה. זה באמת מפריע לי.

2. הייתי הולך לעבוד. או ללמוד. או לפחות להתקלח...

3. הנזקים היחידים הם ניתוק הקשר עם חברעלך כאן. מעבר לכך, אולי אני אוכל להתחיל לחיות שוב...

4. רעיון טוב ל1 באפריל..

5. בת זוגתי תמיד מתלוננת שאני משקיע בפורום ולא בה :cry: לחתולה זה לא מפריע היות והיא ממילא כל היום ישנה.

6. פשוט נכנסתי מהפלאפון.

הקטע הבאמת מוזר בפורום הזה- זה פורום על מכוניות ועל מוטוריקה, ואני 90% מהזמן פה לא מנצל בשביל לכתוב על מכוניות ועל מוטוריקה.

כמו כן לפעמים נשמע שאנשים שנמצאים פה חיים על אוטואים.

אני ממש לא.

אני אוהב מכוניות, אני אוהב מוטוריקה,

אבל מעבר ללשטוף את המכונית שלי ואולי בעתיד הרחוק לצאת לטיול נהיגה קצר באירופה, הקשר האמיתי שלי למכוניות זה להסתכל על מכונית חדשה ולהגיד וואו :shock: איזה יפה.

פורסם

5. בת זוגתי תמיד מתלוננת שאני משקיע בפורום ולא בה :cry: לחתולה זה לא מפריע היות והיא ממילא כל היום ישנה.

*בת זוגי או זוגתי. אלא אם כן הבת של זוגתך מתלוננת ואז זה בסדר...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש לי דז'ה וו (קראתי הערה כזאת כבר מלפני כמה ימים).

כל עוד כולם יודעים שהכוונה היא לזאת שלצידי יום יום אז הכל בסדר.

פורסם
יש לי דז'ה וו (קראתי הערה כזאת כבר מלפני כמה ימים).

כל עוד כולם יודעים שהכוונה היא לזאת שלצידי יום יום אז הכל בסדר.

כן, זה היה דריש.

Gn'f'R

פורסם
האמת היא שבדיוק לפני שעה הודעתי בפורום אחר שהייתי מאוד פעיל בו שבגלל כמות הטרולים הם יכולים ללכת לקיבינימאט.

ואז עזבתי.

מרגיש טוב יותר :)

(אני פשוט שונא תחרות)

Iandroid?e

how it's like to drive :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה הייתי עושה אם פתאום לא היה פורום. יש פה קהילת משתמשים ייחודית, תמהיל אנשים מיוחד שכזה.

אני נכנס בכל הזדמנות, מהבית, מהעבודה ולפעמים מהסלולרי. גם כשהייתי בחו"ל התחברתי.

הכרתי את הפורום לגמרי במקרה, בשנת 2005 כשחיפשתי מידע על רכבים ובניית Car-PC. הגעתי דרך

פורום "מוטוריקה ורכב" של "פרש" ששם המליצו להיעזר באתר הזה כדי לקבל יותר מידע.

יש פה שרשורים מעניינים, בדיחות והשוואות שיש רק כאן (אבטיח? מישהו?)

במהלך השנים דנו פה בכל נושא אפשרי, מכל תחום וסוג. ניתן למצוא מידע שימושי על הכל, ממש אנציקלופדיה מה שנהיה פה.

פשוט המשפחה השניה שלי- למרות שאני הכי פחות מוכר לכם פה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש חיים מחוץ לפורום? אני לא מאמין בזה, היינו מוצאים אותם כבר עד עכשיו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...