Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איך אוכל לדעת מה הלחץ הרצוי בצמיגים?

איך ממלאים את האוויר - ראיתי שיש מכונות בתחנת דלק אבל לא בטוחה איך משתמשים / מחברים. כמה עולה?

• ספונסר פורום
פורסם

הלחץ המומלץ לצמיגים אמור להיות כתוב על משקוף דלת הנהג או על הדלת עצמה. חפשי מדבקה עם נתונים ב-bar או psi.

מילוי אוויר בתחנת דלק אינו עולה כסף. אם כוונתך למד לחץ אוויר, אז עלותו כמה עשרות שקלים אך הוא אינו ממלא אוויר חסר בגלגלים אלא רק מעיד על לחץ האוויר הקיים בגלגל.

פורסם

כווני את משאבת לחץ האוויר בתחנה למספר שמופיע על משקוף דלת הנהג, חברי את הצינור מהמשאבה לוונטיל על הצמיג ולחצי עד שתשמעי את המשאבה מצפצפת. יש למלות אוויר בצמיגים בתחילת הנסיעה כאשר הצמיגים לא חמים מדי.

פורסם

בבקשה, הכי פשוט שיש:

1. תפתחי את דלת הנהג ותסתכלי חיצונית למטה על הקורה שמפרידה בין הדלת הקדמית לדלת האחורית, יש מדבקה.

2. במדבקה זה מחולק ל FULL LOAD או HALF LOAD או משהו בסגנון, יש על המדבקה גם הסבר, FULL LOAD זה שהרכב נוסע הרוב הזמן עם כמות הנוסעים המקסימלית, אחרי ההסבר הזה את מבינה בטח מה זה HALF LOAD.

3. במקרה שלי למשל, אני נוסע לבד רוב הזמן ברכב, אני בוחר HALF LOAD.

4. לחץ האוויר יהיה מחולק לשניים, צמיגים אחוריים וקדמיים. אם כתוב 32 PSI בקדמי את הולכת שמחה וטובת לב למכונה (שאגב לא עולה כסף, אלא אם התחילו למכור אוויר בשקל :)), בוחרת ב PSI ובעזרת סימני הפלוס והמינוס שמה על 32.

5. ניגשת לרכב לגלגלים הקדמיים, פותחת את הפקק מהונטיל אם יש וממלאת אוויר עד שאת שומעת צפצוף מהמכונה. אין לך מה לדאוג בקשר לזה שהצמיג יתפוצץ, כשהמכונה תגיע לערך שהגדרת לה היא תעצור ולא תמלא יותר.

6. אותו תהליך לגללים האחוריים עם לחץ האוויר שמתאים להם.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...