Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף יש לי ZX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתם לי חשק לפרסם תמונה של הוולקן שהיתה לי. יופי של אוטו!

uploadfromtaptalk1370332868600.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זכרונות!!! מצ"ב זכרון

הרכב נראה מדהים, אבל לדעתי גודל הג'אנט כבר משפיע משמעותית על כוח המנוע, ומחזק את הרעיון להחזיק וולקן לחלקים.

DSC01853.JPG

זה נכון

פורסם

עם הזמן והניסיון בנהיגה, אני ממליץ להנמיך בחזרה, גם בשביל תחת שובב וגם בגלל המראה.

מי שאמר שהרכב כרגע מונמך, טועה.

הבעלים הקודמים החזיר את הקפיצים המקוריים והחזיר את השיניים למיקומם המקורי :wink:

JEP.

פורסם
היי! האוטו שלי! :lol: (לשעבר)

אני הייתי היד השניה, אתה?

אגב, הרכב מפורסם עכשיו למכירה כיד שלישית ואני יודע לפחות על יד נוספת חוץ ממך :wink:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שלישית? :shock: מוכרי רכבים בארץ לעולם לא יפסיקו להדהים אותי :lol:

ברשיון שלי היה כתוב בעלים קודמים: 05.

אולי אני אקנה אותה שוב?

עריכה: אני לא הולך לקנות אותה שוב.. מה הוא עשה לה???

אגב, הבחור יד 7

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תתחדש ותהנה לך!

נראית פנטסטי (הג'אנטים ...:yum: ) !

היום הסתרת את מקאדו מתחת לצל ממש גדול, סטייל כארים עבדול זמר... :roll:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש!

יש ברשותי וולקן. יד ראשונה ובין האחרונות שנמכרו בארץ. למרות שיש לי גם מיאטה אני נהנה בכל הזדמנות שאני נוהג בה!

פורסם

איזה רכב יפה!! תתחדש ותהנה.

תמיד רציתי כזו, אולי זה עוד יקרה..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...