Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא ידעתי האם לפתוח כאן או בשרשור הטכני - בימים האחרונים פתאום החלו להופיע רעשי הארכה שמתגברים כשאני מחבר את ה HU ועולים יחד עם הלחיצה על הדוושה. הרעש בלתי נסבל, במיוחד כשאני מדליק מזגן הוא גובר!

לא היה עד לפני כמה ימים, פתאום שמתי לב שזה מופיע חזק מאוד (היה מאוד עדין דרך הרמקולים ולא יחסתי לזה חשיבות).

מה ניתן לעשות בנוגע לכך? האם במקרה מדובר באלטרנטור שמסיים את חיו? מדובר במיצובישי סופר לנסר שנת 97

מדובר על פאנל של פיוניר 5850 (או 5800 לא זכור לי בדיוק)

מגבר של lightning audio 300.4 ורמקולים של דוטק אוביישן 6- 6.5 אם זה נחוץ.

בן דוד שלי שממנו קניתי את הHU עצמו הסביר לי שמדובר אולי בכבלים לא טובים או התקנה, האם ייתכן?

נ.ב בכל מה שקשור להתקנות אני בור.

Opel Adam S 2017

פורסם

אוף למה אף אחד לא עושה חיפוש???

תשייף את נקודת ההארקה של המגבר לשלדה.

לא עבד? כאבלים לא טובים.

יש לך פיוניר? תבצע הארכה לכאבל (תעשה חיפוש!!!)

JL Audio

פורסם

אוהד עושים את כל הסדר הזה הפוך.

נתחיל בזה שיש מכשיר פיוניר , ידועים לתקלת הפיקו פיוז שגורם ליללת אלטרנטור. אז קודם כל מבצעים הארקת RCA לגוף הרדיודיסק.

לאחר מכן אם הבעיה לא נפתרה אז עוברים הלאה למיקום מחדש של כבל הRCA, ו/או החלפת נקודת הארקה של המגבר.

פורסם

קראתי וראיתי תמונות במדריכים ישנים לגבי הרדיו דיסקים של פיוניר.

אז אני לוקח חוט חשמלי כלשהו ופשוט מחבר אותו לגוף הרדיו דיסק יחד עם ליפוף קטן על כבל ה RCA. אניי צריך לנסות זאת בעצמי.

אני מציין שזה לפתע קרה, אין לי מושג ממה נגרם, לאחר שהוצאתי והחזרתי את הפאנל עצמו כשיצאתי מהרכב.

לא יודע אם זה קשור, אבל קראתי שיכולה להגרם בעיה בגלל שהמגבר שלי מותקן על רצפת הרכב?

Opel Adam S 2017

פורסם

ישנה תופעה שנקראת לולאת הארקה, בגלל שגוף המגבר הוא מינוס לכל דבר, ואם הבורג שאתה מבריג איתו את המגבר נוגע גם בשלדת הרכב זה יכול לגרום לזה (בגלל זה מומלץ להתקין על פלטת עץ), בכל מקרה אתה אומר שזה קרה פתאום ועד עכשיו פעל תקין ככה שסיכוי נמוך שזה הגורם לבעיה, תתחיל בהחלט כמו שrezo אמר מהארקת יציאות הrca לגוף המכשיר.

• תוכן חדש...