Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני ואשתי מחפשים לקנות רכב יד שניה

לאחר המון בדיקות והשוואת הגעתי לשברולט קרוז (עם כל ההיתרונות והחסרונות)

אני די מאמין שהצלחתי לקבל את התמונה המלאה בנוגע לרכב הזה חוץ מבנושא אחד שזה האמינות

יש אנשים שאומרים שהרכב היה אצלם למשך כל ה 4 שנים ולא קרה לא כלום ומצד אחר אני שומע גם שמועות

שהאמינות שלו היא לא משהו (אבל בעיקר מאנשים שלא אוהבים את שברולט באופן כללי)

יש כאן מישהו בפורום שהרכב היה אצלו תקופה ארוכה שיכול לתת את חוות דעתו?

פורסם

אני יכול להעיד מעמית למשרד לגבי הקרוז ה"ישנה" (לפני השדרוג ל 124 כוחות סוס) שהיתה לו עד לא מזמן בליסינג למשך 3 שנים : זה היה אחד הרכבים הבעיתיים ביותר בצי הליסינג של החברה. לא היו השבתות, אבל היו המון בעיות קטנות ומרגיזות - חשמל, נורות, מזגן, חלונות. בשנה האחרונה לליסינג הרכב ביקר במוסך בתדירות גבוהה ומדובר על נהג יחיד ורגוע ורכב שעשה מעט קילומטרים יחסית לליסינג. אם מתעקשים על הקרוז - אני לא הייתי הולך על הרכב הזה אלא רק על הדגם החדש יותר.

פורסם

בין הדגם החדש והדגם הישן ההבדל הוא רק במנוע/גיר שמשפיע קצת על ביצועים ודלק מה שפחות מעניין אותי עקב הנסיעות המועטות שבשבילו אני קונה את המנוע, וגם המחיר גבוה בהרבה ולכן הוא לא רלוונטי...אני חייב להגיד שגם עם הפוקוס החדשה שיש לי מהליסינג יש קריאות למוסך על דברים ככה שאולי זה דבר שיש לכל סוגי הרכיבם

• אחראי פורום
פורסם

זה לא רכב בעייתי, הוא פשוט לא מאוד אחיד. הראשונה לא עשתה בעיות,

בשניה (124 כ"ס) היתה תקלה רצינית בגיר אחרי 30 אלף ק"מ. שתיהן עברו אצלנו כ-70 אלף ק"מ.

בראשונה התקלפו ציפויי ה"ניקל" עד כדי גרימת חתכים בידיים, בשניה (עדיין) לא. בשתיהן נורות נשרפות תדיר.

על תקלות בגיר שמעתי מעוד קרוזים אך בהחלט במקרים בודדים.

את דעתי הכללית על הרכב כבר כתבתי. אין לי בעיה עם שברולט באופן כללי, רק עם הדייהולטים שעוד לא הבשילו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תופעות כאלה קורות יותר בדגמים חדשים והקרוז שאתה מדבר עליו הוא דור ראשון כמו הפוקוס החדשה של היום. פוקוס דור קודם היתה (ועודנה) אמינה 100% ואני מניח שהקרוז החדשה גם אמינה הרבה יותר.

• תוכן חדש...