Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 60-70K

Guy_25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות את הרכב הראשון שלי סוף סוף אך לצערי אין לי מספיק ידע בתחום.

ישמש אותי לנסיעות מחיפה לרחובות ובחזרה אחת לכמה ימים עם רכב מלא.

אני סטודנט ככה שזמן וכסף לבזבז על הרכב אין לי, לכן צריך רכב אמין, זול לאחזקה וחסכוני בדלק.

מחפש שנתון 2010, עדיפות לאוטומט.

ההתלבטות הגדולה היא בין יאריס לסקודה פאביה. ובין רמות האבזור השונות של הפאביה כמובן.

האם יש דגם אחר שמומלץ בתקציב הזה?

אולי אפילו היברידי כלשהו משנתון נמוך יותר?

(ניסיתי לערוך את השרשור הקודם שפתחתי בנושא יאריס כך שיכיל בכותרת את התקציב ואת הדגמים הנוספים במטרה לכוון את הדיון לכיוון החדש אך לא מצאתי איך)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בתקציב שלך היאריס שתיכנס לתקציב היא היאריס הרובוטית, הדגם הפחות מבוקש של היאריס.

בסביבות ה-70 אלף ש"ח תוכל למצוא הונדה ג'אז היברידית. מכונית היברידית נהדרת, חסכונית ואמינה מאוד. היא מרווחת מאוד מבפנים ואין בעיה לקחת איתה ארבעה מבוגרים מרחובות לחיפה ובחזרה. אופציה היברידית אחרת מבית הונדה, אם אתה זקוק לרכב גדול יותר, היא הסיוויק ההיברידית. יש לה את אותה המערכת ההיברידית של הג'אז אבל היא קצת יותר גדולה וכבדה, ככה שהיא קצת פחות חסכונית.

פורסם

בכל מקום שבדקתי היה כתוב להיזהר מהיאריס הרובוטית.

מבחינת הג'אז ההיברידית, צפויה לה תחזוקה יקרה?

מדובר על שנתון 2010 נכון?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אין ג'אז היברידית מודל 2010. ההיברידיות התחילו מ-2011.

מבחינת תחזוקה העלויות זהות פחות או יותר לעלויות האחזקה של הג'אז בנזין הרגילה. יש הבדל רציני אחד במצתים או משהו כזה של דגם ההייבריד שהם יקרים יותר מהמצתים הרגילים, אבל זה משהו שמחליפים אחת לכמה שנים טובות.

פורסם
בתקציב שלך היאריס שתיכנס לתקציב היא היאריס הרובוטית, הדגם מבוקש של היאריס.

בסביבות ה-70 אלף ש"ח תוכל למצוא הונדה ג'אז היברידית. מכונית היברידית נהדרת, חסכונית ואמינה מאוד. היא מרווחת מאוד מבפנים ואין בעיה לקחת איתה ארבעה מבוגרים מרחובות לחיפה ובחזרה. אופציה היברידית אחרת מבית הונדה, אם אתה זקוק לרכב גדול יותר, היא הסיוויק ההיברידית. יש לה את אותה המערכת ההיברידית של הג'אז אבל היא קצת יותר גדולה וכבדה, ככה שהיא קצת פחות חסכונית.

עוד פעם עצה של סוחר בפורום.:lol::lol: יאריס רובוטית ???

• תוכן חדש...