Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתולה מחפשת בית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

יש לי ולבת זוגי חתולה תוקפנית. עברה במהלך חייה התעללות על ידי בן זוגה הקודם של זוגתי

אני אוהב בע"ח וניסיתי לחיות עם החתולה 4 חודשים אך החתולה כל הזמן שורטת עד זוב דם.

הקטע הוא שפעם היא נחמדה ופתאום היא שורטת.

מה אני עושה?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני לא מומחה, אך יש מספר עצות:

- על התנהגות טובה יש לתת ממתק שהחתולה מאוד אוהבת.

- על התנהגות לא טובה, יש להעניש מיידית, יש האומרים כי צריך להשפריץ מים מרובה צעצוע קטן לכיוון פני החתול.

זה מאוד לא נעים להם ואחרי כמה פעמים היא תבין את הקשר הנסיבתי.

- ברגע שהיא תוקפת לעזוב אותה. יש האומרים כי יש לעשות קול של בכי כי החתולים מבינים את הקול הזה

ומבינים שהבעלים שלהם סובל (לא יודע כמה זה פרקטי).

- להתייעץ עם ווטרינר + לנסות לשאול בפורום חתולים בתפוז, יש שם חבר'ה מאוד נחמדים ומבינים.

אל תמהרו למסור אותה. חייה מאוד נפגעת מהתעללות אך זה לא אבוד! על ידי טיפול נכון

ניתן לשקם את ההתנהגות שלה.

פורסם

ראשית כקודמי אני מאד ממליץ על פורום חתולים בתפוז - שווה מאד לשאול שם.

לדעתי כל מסירה נוספת של החתולה יעשה לה רק יותר נזק ויגרום לה לסיים את החיים שלה ברחוב.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=16

בניתיים עד שאתה מגיע לפתרן הרצוי אולי שווה לבדוק גישה של כל אחד בתחום שלו.

לא מתקרב ואל תתקרבי אלי.

אם היא כן באה לליטופים וזה במועד שמתאים לך תגדיר אתה את החוקים.

בשניה שזה הוף לשריטה או ביס אתה מיד עוצר הכל ושומר מרחק, "לנעימים" יש כללים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הקטע הוא שפעם היא נחמדה ופתאום היא שורטת.

התנהגות חתולית טיפוסית, שום דבר חריג, אל תלטף אותה בכוח, תן לה לבוא אליך, ואל תלטף אותה באיזור הבטן, בניגוד לכלבים, חתולים ממש שונאים את זה.

חתול זה לא כלב, הפסיכולוגיה שלהם הפוכה לגמרי אחד מהשני, ואני אומר את זה בתור אחד שמגדל 3 חתולים וכלב.

כשחתול מחפש צומת-לב הוא יידע אותך, וכמו שראית, אם הוא רוצה שקט ממכם, אתה תדע גם על זה, כמו שאמרתי, שום דבר חריג.

פורסם

תודה רבה.

אין בלבי למסור אותה אך אני מודה שחשבתי על כך

כשהיא באה להתפנק זה בסדר כשאתה מגיע ללטף אז תלוי בעונה וטיב השכנה....

ירון

פורסם

אחד הדברים ששמתי לב שאנשים מתקשים לעשות, זה להניח לחתול שלהם לנפשו, חתול זאת לא חייה חברתית במיוחד (באופן כללי כמין, ותלוי באישיות החתול הספציפי), אם תיתן לחתול להגיד לך מה הוא רוצה ולכבד את זה, אתה תהנה מחברות חייתית מדהימה.

פורסם

ההתנהגות באמת חתולית טיפוסית, גם החתולה שלי (בת 9 כבר) מתנהגת באותה צורה,

יש לה זמנים שמתחשק לה ליטופים ופינוק ובזמנים שלא מתאים לה היא מראה את זה טוב מאוד עם נשיכות.

חתול זה לא כלב, אין דבר כזה להעניש חתול ולחנך אותו בצורה שהוזכרה פה למעלה.

so far so good so what

פורסם
התנהגות חתולית טיפוסית, שום דבר חריג, אל תלטף אותה בכוח, תן לה לבוא אליך, ואל תלטף אותה באיזור הבטן, בניגוד לכלבים, חתולים ממש שונאים את זה.

לא החתולים שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רואה את החתולה מגדרת הרבה ליד האוזניים. היום הסתכלתי בעדינות וראיתי ריבוע בגודל 2 ס"מ ללא שיער מאחורי האוזן וצבע האור אדום.

נראה בעיני כאקזמה של העור וייתכן שזו גם אחת הסיבות שהחתולה עצבנייה....

פורסם

או שזה משהו חיצוני על העור, או קרדיות, תסתכל אל תוך האוזן אם אתה רואה שיש כמו לכלוך כהה שמלווה בריח לא נעים,

אז יש לה כנראה קרדיות באוזן, שזו יכולה להיות סיבה להתגרדות ולעצבנות.

so far so good so what

פורסם
אני רואה את החתולה מגדרת הרבה ליד האוזניים. היום הסתכלתי בעדינות וראיתי ריבוע בגודל 2 ס"מ ללא שיער מאחורי האוזן וצבע האור אדום.

נראה בעיני כאקזמה של העור וייתכן שזו גם אחת הסיבות שהחתולה עצבנייה....

בדוק קודם אם זה לא פרעושים, אם שללת פרעושים, פנה לווטרינר שיבצע משטח לקטע הרלוונטי ע"מ לקבוע במה בדיוק מדובר.

בדוק תדיר אם העור לא נפגע (יורד דם), אם כן, טפל בפולידין במקביל לטיפול אצל ווטרינר ע"מ למנוע זיהום.

פורסם

עוד משהו (מאוחר מידי לעריכה), חתולים מתגרדים מאחורי האוזן, באיזור הצוואר ומתחת לפה בגלל שלשם הם מגיעים לגרד, זה לא אומר שזה דווקא מוקד הגירוד.

אם החתולה לא משתפת פעולה עם הטיפול הרפואי (כמו שקורה בדר"כ עם חתולים) אתה יכול להשתמש ברפלקס הצוואר, לפעמים אני חושב שאלוהים ברא את הרפלקס הזה ע"מ לעזור לנו לתחזק את החתולים שלנו, ובלי לאבד עין בתהליך.

ולפחות ע"פ מה שכתבת, החתולה לא עצבנייה, היא פשוט חתולה.

• תוכן חדש...