Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר ישמש אותי ליומיום לנסיעה מהבית לעבודה,לפעמים יהיו איתי עוד שני אנשים,יש לזכור איזור הררי,יש הרבה עליות בדרך.

פורסם

אתה צריך משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שכתבתי אני מחפש אוטו לעבודה,ז"א סופר מיני כמו פיאט פונטו,פנדה,פולו,גטס,גולף,פיג'ו 206 וכו'.

פורסם

אתה יכול למצוא גטס,מבחינת כוח היא בסדר אחרי 2006 הגיע מנוע משופר עם 97 כס,הצריכה דומה למשפחתית אבל היא תהיה חדישה יותר.

חפש רמת איבזור gls/gli.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שרכב בנזין מנוע קטן לאיזור הררי ועוד שיהיה חסכוני זה בעיתי.

דיזל זה הפתרון גם לחיסכון וגם למומנט שנדרש בעליות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצד שני לדעתי אם קונים דיזל אז עם תקציב גדול,אחרת קונים רכבים עם קמ מאוד גבוהה,וגם להם חיסרונות כמו הטורבו ומשאבת סולר שבמידה ומתקלקלים עולים לא זול בכלל.

פורסם

כל רכב יכול להתקלקל. דיזלים עמידים מאוד ואמינים אם תוחזקו נכון. בתקציב כזה אפשר למצוא sdi פרטית ללא טורבו.

מי שמפחד מדובים שלא יכנס ליער ומי שמפחד שהרכב יתקלקל - שיקנה חדש.

עליות זו עבודה קשה מאוד לרכב, במיוחד קטן עם מזגן. דיזלים יותר מתאימים לעבודה קשה כזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה מתכוון לגולף SDI?

פורסם

אני מתכוון לכל הדגמים של הקונצרן שצויידו במנוע הזה. גם מנוע tdi לא פחות ממעולה ואין מה לחשוש מהטורבו. ברכב שמטופל נכון המכלולים יחזיקו המון זמן.

אני מבין שsdi נשמע בעל הספק מנוע לא מרשים של 68 סוסים. אבל זה דיזל והוא מרגיש מספיק טוב בנסיעה גם אוטו מלא בעליות עם מזגן.

פורסם

יש ביד 2 רכבים מעניינים עם כזה מנוע,אבל אני נסעתי כל כמה פולו SDI והוא די מרעיש ורועד,אולי בגולף המצב יותר טוב.

אבל אלו רכבים 2002 בערך,ניתן להשיג גטס שנתון 2008,עם עלויות אחזקה יותר נמוכות,אני חושב שבביטוח הוא יחסוך לא מאט.

פורסם

בתקציב כזה אפשר למצוא פאביה 2005 דיזלית. למה ביטוח יותר יקר? כמה אתה משלם על חובה? אני משלם 1400.

פורסם

ומקיף?

לפי סימולציות שעשיתי הגטס יותר באזור ה2K זול יותר במקיף למשל בביטוח ישיר.

פורסם

עלויות מקיף של המרצדס לא רלוונטיות לדיון הזה, הבחור כניראה לא הולך לרכוש אחת.

אני לא בטוח שלרכב בעל שווי 25א יש טעם במקיף. חובה וג יעלו לו בסביבית כמו לכל רכב אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפולו SDI רועד בקטנה, וזה רק בעמידה. תא הנוסעים מבודד יחסית יפה. המנוע הזה לא רע בכלל, נוסע בעליות יפה מאד ואפילו יעקוף כמה משפחתומטיות 1.6.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חשבתי שיש לך פביה לצורך השוואה.

למה לא מקיף? אם הוא בחור בגטס הוא מקבל רכב 2008,זה לא רכב ישן,או רכב שעולה כמה אלפים בודדים.

• תוכן חדש...