Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אייפון 6 אמיתי?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו שלא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה סרטון שרץ עם שינויים קלים לפני השקת אייפון 4, 4ass, אייפון 5, ירוץ גם לפני שייצאו אייפון 15 ו-16 (אם אפל לא יפשטו רגל עד אז).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יפשטו רגל-פראיירים לא מתים,הם מתחלפים.

בולשיט-זה גם דיי מיותר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אמר זה עם שם המשתמש הזהה לזו של החברה המדוברת :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אמר זה עם שם המשתמש הזהה לזו של החברה המדוברת :wink:

 

האמת היא שזה לגמרי לא קשור לחברה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מה איתו? אחלה אוטו.

 

אתה מכוון לAUDI S5?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נעעע לא אמיתי,

כמו שנאמר למעלה,הסרטון הזה רץ ברשת כבר כמה שנים וכל פעם אומרים "זה האייפון הבא",\

ובכללי,זה ממש לא פרקטי,אין כרגע שום דבר כלכך קטן שיכול להקרין כמו שצריך.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אם אני לא טועה, אומרים ״לא פרקטי״ כשמתכוונים למשהו לא שימושי, כמו ״לבן זה לא פרקטי״.

אני חושב שהתכוונת ל ״ללא ישים״.

ואם כבר לדבר על ״לא ישים״ אז לפי הסרטון הזה http://www.ted.com/talks/pranav_mistry_the_thrilling_potential_of_sixthsense_technology.html

הטכנלוגיה כבר קיימת לפחות 4 שנים, בהתחשב בזמן שעבר מאז, בכמות הכסף שחברה כמו אפל יכולה להשקיע בפרוייקט אז זה דיי ישים.

מצד שני, זה באמת לא פרקטי, כנראה שהרווחים לא יכסו את ההוצאות, המוצר יעלה הרבה והתוצאה תהיה לא מספקת, אז בינתיים בגרסא הבאה כנראה שיהיו שיפורים רגילים, מאבד, זיכרון, חיי סוללה.

×
×
  • תוכן חדש...