Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רקבונות סובארו GL קופה 1987

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמנם לא אספנות אבל קרוב לשם ( 26 שנה)

רציתי לשמוע מה דעתכם על הרקבונות הנ"ל והאם מסובכים לתיקון

האם אחרי תיקון יהיה שקט של כמה שנים טובות מחלודה?

בהנחה שחייבים לפרק שמשה אחורית ואולי גם קידמית , את הגומיה אפשר להחזיר או שזה חד פעמי?

ואם זה חד פעמי מאיפה לעזעזאל אפשר להשיג גומיה חדשה?

אשמח להמלצות על פחח שעושה עבודה טובה בעלות סבירה (בין ת"א לחיפה)

תודה

תצלום0049.jpg

תצלום0050.jpg

תצלום0051.jpg

פורסם

על פניו הרכב נראה די טוב והחלודה די שיטחית אומנם אי אפשר לדעת

במאה אחוז עד שלא מפרקים חלונות ובודקים.

לגבי הגומיות יהיה קשה יותר להשיג בגלל שהרכב בתצורת קופה

(נדיר יותר מהסדאן) אבל תחפש אני מאמין שאפשר עדין להשיג.

מה שכן אל תוותר ותוריד את החלונות ואפילו את הכנפיים הקידמיות

כי בטוח יש שם חלודה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

שלום לך.

יש לי את אותו הרכב עם אותם מוקדים בעייתיים. עם קבלת הרכב סגרתי גם 2 רקבונות קשים ברצפה משני צידי התפצלות הסעפת.

אצלי החלק של שפת מכסה המטען פנימית בלבד ולא נראית כלפי חוץ ואילו במסגרת השמשה הקדמית יושב אטם לא מתאים ונוצרו גם שם רקבונות.בכדי לעשות בדיקה ראשונית הבט על המשך הקורה הקדמית שנגלית כאשר אתה פותח את דלת הנוסע והנהג-הקטע שבין הכנף לדלת גלוי ואפשר להציץ אם מתפתח שם משהו.

בכוונתי לגשת לסידור העניין בזמן הקרוב ולבקש מהפחח להוריד את השמשה הקדמית ולבצע חידוש לכלל המסגרת, עמוק כמה שידרש. כבר יצא לי להיות אצל פחח שכינה את עצמו אמן שחזור שזרק חי הערכת מחיר של 4000₪ על שחזור השמשה- לא תודה. באחד השרשורים האחרונים עלה שם של פחח מעוספיא שכנראה אקפוץ אליו.

לגבי אטם - לאחר עבודה על המסגרת ושליפת האטם הישן יהיה מומלץ להרכיב כבר אטם חדש משום שהישן כנראה התעוות ממפגעי האקלים ותעדיף לקבל אטימה איכותית בכדי לשמור על עבודת הפחחות. צריך לברר היטב האם יש הבדל בין אטם הסדאן לקופה, לדעתי כן. אבל עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לדבר. אשמח אם תעדכן אותי במידה ויתברר לך. אטם חדש יוכל להתאים לך זגג "oldscool" שכזה יש ברמת גן כידוע לי. ברור שעדיף יהיה להגיע לפחח כבר עם אטם חדש.

בכל מקרה עדי לטפל במהרה ובמחיר הוגן בכדי שלא תיווצר בעיית הרמת מכסה המטען והתפשטות רקבון השמשה לכיוון הכנפיים.

• תוכן חדש...