Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום מס על רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני קצת יותר משבוע רכשתי רכב חדש מחברה עם פטור מס.

בחתימה על החוזה הוברה לי על ידי הסוכן שבשחרור הרכב יכול להיות שינוי במס ושאצטרך להוסיף אלף-אלפיים.

אתמול התקשרו אליי בדרישה להוסיף עוד 8 אלף בגלל ירידה הין, ירידת המס ועוד סיפורים.

חיפשתי בפורום ומצאתי פוסט עם בעיה דומה(455730),

אבל עדיין לא שמעתי על סכום כזה של הפרש.

האם למישהו יצא להיתקל/ שמע על דבר כזה?

תודה מראש לכולם!

פורסם

באיזה רכב מדובר?

למה כוונתך ב"פטור מס"?

האם שילמת כבר את כל התמורה או רק מקדמה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פטור ממס הכוונה לפטור של משרד הביטחון/ ביטוח לאומי.

שילמתי כבר את כל התמורה לפי המחיר שניתן לי בסגירת העסקה.

פורסם

אני חושב שאם חתמת והעברת כסף אז אם יכולים רק לחלום על הכסף.

קרא את האותיות הקטנות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מתאר לי שמדובר בפטור ממס של ביטוח לאומי.

הבעיה של הפטורים ממס היא שמסיבות היסטוריות הם צמודים לשערי המטבע (במקרה של כנראה ליין היפני)

בשנים האחרונות מחירי הרכב לצרכן (פחות או יותר) קבועים ואילו מחירי הרכב לפטורי ממס משתוללים כל אימת שיש שינוי בשער המטבע.

בשלושת החודשים האחרונים היין היפני איבד מערכו 15%. לפיכך אם קבלת פטור על 60000 ש"ח בתחילת פברואר הוא שווה היום 51000 ₪ בלבד.

לצערי כשיש צניחה בשערי המטבעות גם הפרשים גדולים יותר אפשריים.

תגובתו של מר Apple הנכבד איננה נכונה כי הפטור שלך הוא למעשה צ'ק בנקאי (צמוד מטבע זר) למכס לפיכך (לצערך) שלמת כ-8000 ₪ פחות מהמחיר כי הפטור הוא חלק מהתשלום, ולכן זכותם לדרוש ממך את ההפרש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...