Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סרול נראלי בשדרוג הבא לא יצא לי לשמוע אותו מנוצל עד הסוף אלה ישר על 2 :)

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם
זהו סרטון של הרמקולים בפעולה, הסאב אינו מחובר כדאי להמנע מהפרעות .

אני לא יודע עד כמה הסרטון ממחיש את איכות הקול מהרמקולים אבל בכול זאות.

שמע, השתמשת לצורך ההדגמה במוזיקת דאנס

זה לא בדיוק מה שנקרא הקלטת רפרנס כן? קשה מאוד בכלל לבחון משהוא על מוזיקה שכמעט ולא מתקיימים בה שום חוקים או שפשוט אין בה התנהגות שלפיה בודקים לעומק משתנים כמו עומק, פוקוס, רוחב שמערכת טובה יכולה לייצר.

אבל - סה"כ שומעים יפה לפי ההקלטה הזו, בהחלט מרגישים שלא מדובר במצב ה"סטנדרטי" של התקנת סט פוקאל 2WAY שבו הטוויטר צורח לשחקים והמידבאס לא מצליח להגיע לידי ביטוי אלא מרגישים שם שנעשתה עבודת בידוד, המידבאס בא לידי ביטוי.

הטוויטרים לדעתי עדיין באובר גדול שצריך לטפל בו ויש לא מעט דרכים לעשות זאת אבל סה"כ זו נקודת התחלה לא רעה, לא רעה בכלל.

לא זכור לי אם אתה עובד אקטיבי או לא - אם כן, יש לך אפשרות לנסות להרגיע את הטוויטרים קצת בעזרת גיין מהמגבר.

אפשר גם לנסות לתת נגיעות קטנות עם האקולייזר של הHU שלך וגם אפשר להרחיק עד הנחתה של הטוויטרים בעזרת LPADים (תריץ חיפוש על הסברים שלי בנושא) ועד שינוי זוויות ואל תצחק - הוספת כיסוי דשבורד לרכב.

תנסה אולי לשים מוזיקת רפרנס ולהעלות הקלטה - נורה גו'נס, פטרישיה בארבר, הקלטות בדיקה וכדומה

טרקים שבהם אם יש בעיה - מיד מבינים כבר איפה היא כמו למשל תווי פסנתר שפשוט מתפוצצים לך בתוך הראש, קול עבה מידי של זמרות או הדהוד, גיטרות באס שנבלעות אל תוך הכלים, חוסר עומק בין תחום הווקאל לבין כלים ובין כלים לבין עצמם וכו' וכו'.

מה שכן - לא מדובר כבר בהתקנות ראשונות שהן "בית שימוש" כמו שפעם הינו רואים אלא מדובר בהתקנה יפה, נקיה - ראויה.

כיף לראות ולשמוע.

אפרופו אני לא מתייחס כאן בשום צורה באמת לנתוני במה כי פשוט אי אפשר לבחון דבר כזה מהקלטה כזו (אני לא מדבר על המוזיקה שהיה בה שימוש אלא על האביזר המקליט) - אני רק אומר מה הדיעה הכללית שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא עובד אקטיבי וקשה מאוד לרסן את הטויטרים האלו .

מחר אני כבר ישב על כיוונים ואני ינסה לרסן אותך דרך הפונקציות במכשיר .

אני גם יעשה סרטון עם מספר סגנונות לכול האוזניים של החברים בפורום .

דרך אגב חלק מהתוכנית העתידית היא לעבור לאקטיבי ו 3 way .

אך יש זמן .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם
אני לא עובד אקטיבי וקשה מאוד לרסן את הטויטרים האלו .

מחר אני כבר ישב על כיוונים ואני ינסה לרסן אותך דרך הפונקציות במכשיר .

אני גם יעשה סרטון עם מספר סגנונות לכול האוזניים של החברים בפורום .

דרך אגב חלק מהתוכנית העתידית היא לעבור לאקטיבי ו 3 way .

אך יש זמן .

הרבה מנסים לרסן אותי ולא מצליחים :-P

גם לעבודה אקטיבית יש כמה דברים שאפשר לעשות בכדי לרסן לך את הטוויטרים - אם תוכל לברר לי מה נקודת החיתוך שלהם בקרוס הפסיבי ומה ההתנגדות של הטוויטרים (רוב הסיכויים 4 אוהם) אני אוכל לחשב עבורך LPADים שיכולים לעשות עימם חסד גדול בנושא הריסון שלהם.

אשמח לעזור - סה"כ מה שתצטרך לעשות זה לגשת לחנות אלקטרוניקה או להזמין מחו"ל נגדים ומדובר בהשקעה של גרושים שתיתן לך תמורה בלתי נתפסת כנגד ההשקעה.

אני לא בטוח שהמעבר לסט שלושה חלקים הוא הכרחי כאן.

יש לך טוויטרים סופר מפורטים עם מידבאס שיש לו אזור מיד טוב מאוד וגם אגרסיבי לא פחות מהטוויטרים - עם איזון נכון של הסט הזה, ברכב סופר מיני, בעיניי לפחות - מיותר להשקיע על סט שלושה חלקים.

עוד דבר - אל תהיה בטוח בכלל שדאבל סאב יתן לך הרבה מעבר ממה שתוכל להשיג עם סאב אחד טוב ותיבה שתוכננה כהלכה - תקשיב לסרול, תמצה את הסאב הבודד שלך קודם לפני שאתה זורק המון כסף על משהו שגם ישפיע לך באופן דרמטי על תשתית החשמל ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יופי תתפס על קטנות :)

איך בדיוק מבררים את הפרטים האלו?

יש לי גם בקרוסים אפשרות לרסן אותם הם נמצאים כרגע על -3 db ואני יכול עד -6 db .

בקשר לסאב נוסף- תמיד רציתי 2 זה " החלום " שלי אני מסכים שגם עם 1 זה יהיה מספיק.

אני מתכנן להקטין את התיבה ל20-30 ליטר אטומה ולהביא מונו שיגביר את הסאב בצורה הטובה ביותר.

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

דרך האתר של היצרן - תחפש את הדגם של הקומפוננט המדויק ותוריד את הPDF שלו

מה שאתה מחפש זה בעצם את האימפדנס של הטוויטר ואת הCROSSOVER POINT בין הטוויטר למידבאס, הסלופ כאן לא משחק לי תפקיד.

אני חושב שרוב הטוויטרים ההנחתה האידאלית בשבילם ה6 דיבי פחות אבל במקרה של פוקאלים - צריך להיות "קצת" יותר אגרסיבי :-D

אני לא הייתי מתבייש אפילו לבנות לך מנחת של 12 דציבל (רק בקרוס תשים את ההנחתה על האפס) בתור נסיון ראשון, אני לא אתפלא אם אני אקלע בול :-P

למען האמת יכול להיות שאני סתם מסטול כרגע ובכדי לחשב LPAD כל מה שאני צריך זה את ההתנגדות בכלל ללא שום קשר לנקודת החיתוך - אני כמעט בטוח שאני הייתי מחוק כשביקשתי נקודת חיתוך בכדי לחשב LPAD.

הערב אני לא אספיק לגשת לזה אבל מחר במהלך היום אני אעלה לך את ההמלצות שלי - מה לקנות, איך לחבר, להרכיב ומאיפה לקנות.

אם אתה תהיה מוכן לזרום איתי לגבי זה יכול להיות שהשרשיר הזה יתפוס כוון מאוד מעניין בנוסף לכך שהוא יפהיפה בפני עמו.

Pioneer TS-X150

פורסם

http://www.focal.com/en/expert/280-ps-165-3544052750119.html

זהו הקישור לסוג הקומפוננט .

לא ניסיתי להגיע לזה .

מחר אני יושב על 2 היריעות האחרונות של האיטום . איפה הכי כדאי לבזבז אותם בבגאז?

כנראה אני גם יפתח את הקרוסים ויוריד את הדציבל וגם ישנה להם את הזווית .

אדי אני ישמח לברורים שלך ותודה על העזרה :)

דרך אגב בצד ימין בדף תוכל לראות תחת הכותרת Documentation

product את המפרט המלא של הטויטר.

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

הטוויטר נציל ב 3 DB יותר מהמידבס אז בהחלט תנסה הנחתה של -6DB.

יש לך את הקרוס המפוצל? כי ניתן לבחור שם נקודת חיתוך(לא ידועה[צרפתים בני אלף]) וזה יכול לשנות משהו לטעמך.

פורסם
http://www.focal.com/en/expert/280-ps-165-3544052750119.html

זהו הקישור לסוג הקומפוננט .

לא ניסיתי להגיע לזה .

מחר אני יושב על 2 היריעות האחרונות של האיטום . איפה הכי כדאי לבזבז אותם בבגאז?

כנראה אני גם יפתח את הקרוסים ויוריד את הדציבל וגם ישנה להם את הזווית .

אדי אני ישמח לברורים שלך ותודה על העזרה :)

דרך אגב בצד ימין בדף תוכל לראות תחת הכותרת Documentation

product את המפרט המלא של הטויטר.

הזוי מה שרכיב שסופג בנומינלי שלו סה"כ 15 וואט יכול לעשות הא? :-P

בכל מקרה אתה יכול להשתמש בלי שום פחד בנגדים שמוצהרים ל10 וואט סה"כ בשביל לבנות את הLPAD הזה

הנה לינק למחשבון LPAD

http://www.sengpielaudio.com/calculator-Lpad.htm

בכדי לבנות הנחתה ב4 אוהם ב9 וב 12 דציבל אתה צריך את הערכים הבאים:

−9 4 2.58 2.20 −12 4 3.00 1.34

כמובן - תגלול במחשבון למטה לטבלה - אתה תראה את הערכים של R1 וR2 שהם אלו שני הנגדים שצריך לחבר לפני כל טוויטר

אתה צריך שניים מכל סוג, תנסה למצוא את הערכים הכי קרובים שניתן ואז לפי התרשים מחברים לרמקולים.

אם תחליט שאתה ממש רוצה לבנות את זה ולנסות, אחרי שתקנה את הנגדים דבר איתי אפילו בה"פ אם התרשים בלינק שנתתי לא ברור.

אתה מחבר את הLPAD ישירות לטוויטר ואז ליציאת הטוויטרים בקרוס כאשר הקרוס בהנחתה אפס.

ולגבי שתי היריעות שנותרו - תיקח כלי מתכת כלשהוא ותנקוש ברצפת תא המטען - המקום שיהדהד הכי הרבה - שם תוסיף את החומר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...