Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד תמונות מהאיטום של היום .

עבודה בתוך הבגאז בחלק הקיר הימני.

IMG_3037_640x480.jpg

IMG_3042_640x480.jpg

IMG_3043_640x480.jpg

IMG_3046_640x480.jpg

IMG_3047_640x480.jpg

IMG_3048_640x480.jpg

IMG_3049_640x480.jpg

IMG_3050_640x480.jpg

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר מכן עברתי לרצפה בחלק השמאלי ומה שנשאר בקיר בחלק השמאלי.

IMG_3051_640x480.jpg

IMG_3052_640x480.jpg

IMG_3053_640x480.jpg

IMG_3054_640x480.jpg

IMG_3055_640x480.jpg

IMG_3056_640x480.jpg

IMG_3057_640x480.jpg

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

כל הכבוד התקנה מאוד יפה ונקייה!

כאחד שיש לו סטאפ דומה אני יכול להגיד שהסאב הזה עושה מעצמו צחוק על 300 rms ובהקדם האפשרי לשלש תעוצמה ;)

פורסם

חן שמע אח שלי וואלה אני מוריד בפניך את הכובע ! כל הכבוד כפרה ..... איזה עבודה דפקת שם יפה !

ובקשר לצבא קודם כל גיוס נעים כי בצבא לא יהיה לך נעים חח בעיקר עם המשכורת ולכן מאוד תלוי איפה אתה הולך

לשרת ומה היציאות. אם תעשה יומיות או שבוע שבוע או משהו כזה תוכל בקלות גם לעבוד ולהרוויח כסף.

ו - lanosforce צודק מאוד במה שהוא אומר. אני בן 22 וכמה חודשים לפני שיחרור ועם כמה שנראה כאילו בצבא אין לך

זמן לכלום אז אחרי הצבא בעבודה או עוד יותר גרוע בלימודים לא יהיה לך זמן לנשום.

אז תנצל כמה שאתה יכול עכשיו.

רק שאלה למה מתכוונים כשאומרים לבודד ? לבודד את מה ?

פורסם

ליאור תודה רבה.

אני יודע שבצבא לא יהיה כסף אך בגלל זה עבדתי קשה מאוד בחופשים על מנת לסיים את המערכת שלי לפני.

אין דאגות ללימודים עשיתי יג-יד (הנדסאי מכונות) כך שלא יהיה בעיה מבחינת כסף אחרי.

אני יסגור מלא ( בסיס סגור ) הולך לשרת בחיל האוויר כך שהמשכורת שאני יקבל לא תבוזבז הרבה בסופשים.

שאנחנו מתכוונים לבידוד זאות אומרת לחתיכות הכסופות שהדבקתי לפח האוטו.

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם
ליאור תודה רבה.

אני יודע שבצבא לא יהיה כסף אך בגלל זה עבדתי קשה מאוד בחופשים על מנת לסיים את המערכת שלי לפני.

אין דאגות ללימודים עשיתי יג-יד (הנדסאי מכונות) כך שלא יהיה בעיה מבחינת כסף אחרי.

אני יסגור מלא ( בסיס סגור ) הולך לשרת בחיל האוויר כך שהמשכורת שאני יקבל לא תבוזבז הרבה בסופשים.

שאנחנו מתכוונים לבידוד זאות אומרת לחתיכות הכסופות שהדבקתי לפח האוטו.

וואלה אח שלי יפה כל הכבוד. אני עשיתי יג-יד הנדסאי חשמל ואלקטרוניקה ונשאר לי כמה חודשים עד השיחרור המיוחל כל כך חח.

אני גם משרת בחיל האויר אחי אבל הנדסאי לפי דעתי לא מספיק. בע"ה אני הולך להשלים להנדסת חשמל ואלקטרוניקה תוך שנה וחצי כנראה.

ושמע לי אני אומר לך מניסיון אני גם קרעתי את התחת לפני צבא ועבדתי מלא אבל כשאתה מקבל 400 שקל לחודש תמיד ההוצאות

שלך יהיו גדולות על ההכנסות וככה כל הכסף שלך יתבזבז במהלך השלוש שנים האלה. אז שמע לי תנסה לחסוך כמה שיותר !

אהה אתה בעצם מבודד את כל הדלת ואת כל האיזורים של הרמקול ?

פורסם

ברור שלא יספיק אבל מסתדרים :)

גם אני מתכנן להשלים למהנדס אין ספק אבל אחרי טיול .

כן הבידוד / איטום הוא למטרת חיזוק הפחים ולמניעת רעשים .

זאות אומרת כאשר המוזיקה מופעלת הרמקולים או הסאב דופקים והגלים מושפעים גם על פח המכונית כי הם קלים לתזוזה כזאות .

הוספת החומר מכבידה את הפח ומקשה אוותי ליחידה אחת .

עוד דבר נוסף שהוא אוטם לך אוטו מרעשי חוץ וגם יוצר לך סביבה אקוסטית הן בדלתות והן באוטו עצמו .

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

חן

התחלת ברגל ימין עם ציוד טוב, רואים שאתה לא ממהר לדחוף ציוד לרכב ואתה עובד לאט ומסודר.

אני רק יכול לאחל לך בהצלחה בהמשך הפרוייקט, אשמח לשמוע ביום מן הימים. וכמובן אם תצטרך עזרה או יעוץ אתה יודע איפה למצוא אותי.

ותמשיך לפנק בתמונות!

פורסם

רזניק תודה רבה אני שמח לראות תגובות על המערכת שלי כמו שלך זה ממלא את ליבי ואת הרגש שבו אני יודע שהצלחתי .

שכן למדתי הרבה מאוד דברים בשנתיים האלה הכרתי המון חברה טובים וידעתי הרבה מפגשים .

אותך אישית לא יצא לי לראות אבל זה יקרה ברגע שכולם יסמו את הפרויקטים שלהם ואני יקפוץ למפגש מרכז .

תודה לך על המענה של כול השאלות שלי עזרת לי מאוד .

אני חושב שכרגע סימתי אם תמונות .

אני יעלה ויקפוץ את השרשור ברגע שאני ישתדרג בכול מיני דברים כגון : מונו או עוד סאב תיבה אחרת .

אשמח עם החברה המנוסים יפרסמו את השרשור הזה לחברה הצעירים שרק התחילו את דרכם כי באמת יש הרבה מה ללמוד .

זה לא הכמות זה האיכות !

• תוכן חדש...