Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקולייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת במה תורם אקולייזר שמותקן בנפרד מהמערכת? כאילו לא האקולייזר של המערכת אחד חיצוני כזה.

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

עכשיו בעברית??

סתם לא ממש הבנתי אייל.

מה שאמרת זה כאילו אם יש הרבה רמקולים שמחוברים אליו אז הוא ישפיע? יש לי סאב של רוקפורד, 6X9 של פיוניר 400 וקומפוננט של מורל פולס6. אם אני יחבר אקולייזר האיכות שלי תשתפר?

רובאית 51 כבוד

פורסם

האקוסטיקה ברכב גרועה ולכן כשאתה מרכיב קומפוננט יהיו תדרים שישמעו יותר חזק וכאלה שפחות

אז כדי להתגבר על האי שוויון יש אקוליזר של מס ערוצים ובעזרת הערוצים אתה מדגיש או להפך מפחית את האות באותו תדר ועלידי כך מתאים את המע לאוזן שלך.

פורסם

אקולייזר מגביר או מנחית (לבחירתך) את עוצמת הסיגנל בתדר מסויים. אם יש לך אקולייזר שיכול לדוגמא להנחית או להגביר ב80HZ, 150HZ, 400HZ, 1000HZ 10000HZ אז יש לך אקולייזר 5 ערוצים שכן אתה יכול לכוון 5 ערוצים שונים (ערוץ=תדר במקרה הזה).

ככל שיהיו לך יותר ערוצים, ככה תוכל לכוון יותר תדרים מה שיתן שליטה גדולה יותר על הסאונד. לא הייתי משקיע באקולייזר במקרה שלך.

פורסם

55EyalRאקולייזר מגביר או מנחית (לבחירתך) את עוצמת הסיגנל בתדר מסויים. אם יש לך אקולייזר שיכול לדוגמא להנחית או להגביר ב80HZ, 150HZ, 400HZ, 1000HZ 10000HZ אז יש לך אקולייזר 5 ערוצים שכן אתה יכול לכוון 5 ערוצים שונים (ערוץ=תדר במקרה הזה).

ככל שיהיו לך יותר ערוצים, ככה תוכל לכוון יותר תדרים מה שיתן שליטה גדולה יותר על הסאונד. לא הייתי משקיע באקולייזר במקרה שלך.

למה לא? המערכת חלשה מדי?

רובאית 51 כבוד

פורסם

וואלה אם אתה אומר אייל..

אז אולי על הדרך תתן לי כמה עצות לשיפור המערכת? (אני יותר בכיוון של SQ אם זה משנה)

רובאית 51 כבוד

פורסם

יש לך סט בסיסי, לפני שהייתי משקיע על אקולייזר הייתי למשל קונה סט טוב יותר. על אקולייזר אפשר להסתכל כאביזר נלווה. משתמשים בו לרוב רק לאחר ששאר רכיבי המערכת ברמה גבוהה ומותקנים בצורה אופטימלית. הוא לא נועד לשנות את הסאונד אלא רק לעשות תיקונים קלים איפה שצריך.

• תוכן חדש...