Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היא כמובן לכפתור השמאלי בתמונה, לא הצלחתי להבין מה הוא אמור לעשות. הוא ממוקם לצדו השמאלי של ההגה.

IMG_1131.jpg

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

 

אז על כמה בעצם זה אמור להיות? לפי מה אני מכוון את זה ובמה זה שונה מאורות גבוהים "רגילים" ?

פורסם
תודה על התגובה המהירה.

 

אז על כמה בעצם זה אמור להיות? לפי מה אני מכוון את זה ובמה זה שונה מאורות גבוהים "רגילים" ?

 

בנורמה אמור להיות על 0.

 

תנסה לשבת באוטו , שמולך קיר לבן ושחק עם הגלגלת, שים לב שהאור עולה ויורד,

המטרה היא במידה לעומס הנמצא בחלקו האחורי של הרכב,

אם אתה מבצע הובלה של משהו כבד בתא המטען או המושבים האחורים - החלק האחורי יורד והפנסים בהתאם , זה אמור לאזן את התאורה אל מול הנדרש.

 

מה שכן , שים לב שבמידה ואתה נכנס לטסט - הקפד שזה יהיה על 0, שמענו על מקרים שהוכשלו רכבים על תאורה לקויה שסה"כ הכפתור היה מגולגל למקום הלא נכון.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

×
×
  • תוכן חדש...