Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ביקשתי בכתב אבל אני כן סומך על מה שאומרים במוסך הספציפי הזה

מציע לך להתקשר לשירות של צמפיון ולבקש אישור על הארכת האחריות.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השבוע הייתי בטיפול במוסך פליקס בתל אביב.

כחלק מהטיפול (פולו TSI שנת 2011) נעשו מספר קמפיינים יזומים:

א. הוחלף מוח גיר למוח גיר משופר- לפי מה שהבנתי מוח הגיר הישן לפעמים היה מקצר ומאותו הרגע הרכב לא היה זז. במקרה שלי המוח תפקד מצוין אבל הוחלף כדי למנוע בעיות עתידיות.

ב. הוחלפה שרשרת הטיימינג+ המותחנים ההידראוליים- המותחנים לא היו בונים מספיק לחץ והשרשרת המשוחררת הייתה מרעישה במיוחד בהנעות קרות.

ג. קבעתי תאריך להחלפת קלאצ'ים DSG7 למשופרים ומחוזקים- קבוצת VAG שיפרה את הקלאצ'ים למחוזקים המותאמים לאקלים הישראלי.

אני חייב לציין שהשירות במוסך היה מעולה כמו תמיד ! איש השירות הקבוע שלי הוא רפי אילוז התותח.

הרכב הופיע ברשימות היבואן כמיועד לטיפולים היזומים.

מיותר לציין שכל התיקונים היזומים נעשו על חשבון היבואן.

זמין 8)

פורסם
השבוע הייתי בטיפול במוסך פליקס בתל אביב.

כחלק מהטיפול (פולו TSI שנת 2011) נעשו מספר קמפיינים יזומים:

א. הוחלף מוח גיר למוח גיר משופר- לפי מה שהבנתי מוח הגיר הישן לפעמים היה מקצר ומאותו הרגע הרכב לא היה זז. במקרה שלי המוח תפקד מצוין אבל הוחלף כדי למנוע בעיות עתידיות.

ב. הוחלפה שרשרת הטיימינג+ המותחנים ההידראוליים- המותחנים לא היו בונים מספיק לחץ והשרשרת המשוחררת הייתה מרעישה במיוחד בהנעות קרות.

ג. קבעתי תאריך להחלפת קלאצ'ים DSG7 למשופרים ומחוזקים- קבוצת VAG שיפרה את הקלאצ'ים למחוזקים המותאמים לאקלים הישראלי.

אני חייב לציין שהשירות במוסך היה מעולה כמו תמיד ! איש השירות הקבוע שלי הוא רפי אילוז התותח.

הרכב הופיע ברשימות היבואן כמיועד לטיפולים היזומים.

מיותר לציין שכל התיקונים היזומים נעשו על חשבון היבואן.

כל הכבוד, נשמע טוב!

בעצם עכשיו במקום פולו, אתה נוסע בגולף GTI :-D

פורסם

בקיצור מדובר במעין קריאת ריקול, רק שהיא מבוצעת בזמן טיפולים.

אני מעריך ש״הרצון הטוב״ מצד צ׳מפיון נובע מהתביעה הייצוגית שהוגשה כנגדה לאחרונה בארץ, עקב התקלות בגיר ה- dsg.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני מעריך ש״הרצון הטוב״ מצד צ׳מפיון נובע מהתביעה הייצוגית שהוגשה כנגדה לאחרונה בארץ, עקב התקלות בגיר ה- dsg.

שבוע הבא מכניס את הרכב לטיפול ראשון כפי שכבר נכתב (שנת 2012 חודש מאי),

במידה ויהיה לי משהו חריג מעבר לטיפול, אעדכן פה גם.

פורסם

אתה ממציא מונחים חדשים. אין כזה דבר "מעין ריקול" שמתבצע בכניסה לטיפול. בריקול נשלחת הודעה אישית לכל בעלי הרכבים להגיע למוסך ועד שהם לא מבצעים את זה אי אפשר לחדש את רישיון הרכב. תיקון או החלפה שנעשים בשעת כניסה למוסך זה קמפיין שירות. אבל עולה הרושם שגם אם יגישו לך את הירח והכוכבים על כרית קטיפה תמיד תמצא סיבה לקטר. כשלא החליפו היו טענות, כשכן מחליפים גם יש טענות. כנראה שלרצות אותך זאת משימה בלתי אפשרית.

פורסם
כל הכבוד, נשמע טוב!

בעצם עכשיו במקום פולו, אתה נוסע בגולף GTI :-D

כן אמרתי להם, שאם כבר בשוונג, אז אולי גם ירכיבו לי מנוע 2.0 עם דאון-פייפ. :hihi:

זמין 8)

פורסם

לא מדובר בריקול כי אין פה סוגיות בטיחות , מדובר ב- "קמפיין"\ תיקון יזום שנעשה במהלך הטיפול ברכב.

אין שום קשר ליבואן, התיקונים נעשים ע"פ הוראות היצרן, דהיינו VAG.

זמין 8)

פורסם

לחבר לעבודה (סיאט לאון 1.8 2010) הוחלף מכטרוניקס בשבוע שעבר, במקרה שלו הרכב פשוט עצר , מנוע עבד בסרק שילוב להילוך לחיצה על הגז נשמע רעש מתכתי הרכב לא זז, באמת כשהיה במוסך נאמר לו שיש קמפיין שירות על כל המכטרוניקסים של DSG 7

למישהו יש מידע מבוסס על אלו שנות ייצור מדובר , נציגת צ׳מפיון אולי מוכנה לשפוך אור ?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
לחבר לעבודה (סיאט לאון 1.8 2010) הוחלף מכטרוניקס בשבוע שעבר, במקרה שלו הרכב פשוט עצר , מנוע עבד בסרק שילוב להילוך לחיצה על הגז נשמע רעש מתכתי הרכב לא זז, באמת כשהיה במוסך נאמר לו שיש קמפיין שירות על כל המכטרוניקסים של DSG 7

למישהו יש מידע מבוסס על אלו שנות ייצור מדובר , נציגת צ׳מפיון אולי מוכנה לשפוך אור ?

שלחתי לה ה"פ

how it's like to drive :twisted:

פורסם

לא צריך להשמיץ שאין צורך , יש ניסיון כנה לטפל בבעיות , צריך לברך על כך. נזק תדמיתי למוצר הוא מספיק חשוב על מנת שליצרן וליבואן יהיה אינטרס מספיק חשוב לפתור את הבעיה , אני יודע שאתה עורך דין במקצועך , אבל לא כל דבר בחיים מתנקז לתביעות ומשפטים , נסה לבחון סוגיות מפרספקטיבה קצת יותר רחבה זה יעזור לך בעולם שמחוץ לכתלי בית המשפט ובכלל בחיים.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
מסתמנת בעיה - אם באמת צ'מפיון יחליפו הכל לכולם, על מה יתלוננו פה? :wink:

1. הלוואי, אבל קודם שיחליפו.

2. תמיד אפשר להתלונן על המחיר :)

3. יהיה יותר "קל" לקנות רכב מצ'מפיון :wink:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...