Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הרכב (ג'טה 160) היה בבדיקת מכאטרוניק, היות והרכב במק"ט הרלבנטי בוצעה החלפת מכאטרוניק (פעם שניה יש לציין, גם הבעלים הקודם החליף. יש לציין שלא שמתי לב לבעיות כלשהן וגם רון לא כשהייתי אצלו בטיפול.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכנסתי למוסך לפני שבועיים עם רעידות בגיר (סופרב 1.8 7 הילוכים). הוחלט להחליף את המצמדים וגם את המוח. מחכה לזימון

פורסם
כמה זמן זה לקח?

יום עבודה שלם, השארתי את הרכב במוסך בבוקר ואספתי אותי בארבע וחצי אחה"צ.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

חדשות רעות חברים. הרכב (יטי DSG יולי 2011 46000 קילומטר) הושבת היום - עבר לניוטרל באמצע נסיעה ונתקע שם. נדלקה נורה של מערכת גזי פליטה. הרכב נגרר למוסך והאבחון הוא בעיה בגיר (זה ששודרג באופן יזום לפני שבוע וחצי כחלק מטיפול 45000). הנושא בטיפול מול צמפיון ומסתמן שאין מלאי של גירים. נראה כמה זמן נהיה על חלופי...

פורסם
חדשות רעות חברים. הרכב (יטי DSG יולי 2011 46000 קילומטר) הושבת היום - עבר לניוטרל באמצע נסיעה ונתקע שם. נדלקה נורה של מערכת גזי פליטה. הרכב נגרר למוסך והאבחון הוא בעיה בגיר (זה ששודרג באופן יזום לפני שבוע וחצי כחלק מטיפול 45000). הנושא בטיפול מול צמפיון ומסתמן שאין מלאי של גירים. נראה כמה זמן נהיה על חלופי...

נדרשת החלפה של כל הגיר?

החליפו לך את המכטרוניק?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

ליי החליפו לפני שבועים בטיפול שיגרתי של 4500 לא הרגשתי בעיות.

יש לציין שלפני כמה חודשים כבר החליפו !

יש לי פולו 2011

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נישמע כאילו מחליפים מרכב אחד לשני :shock:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז בעקבות הפוסט שלך

הרמתי טלפון לשחר מוטורס בחולון הפקידה בדקה לפי מספר רכב אם אני צריך החלפת מכטרוניקס

והתשובה הייתה חיובית - מועד עלייה לכביש 06/2011

תאמתי להיום בבוקר - הגעתי למוסך פתחתי כרטיס ואפילו קיבלתי השתתפות במונית הלוך וחזור ( עד 100 ש"ח לכיוון )

בשעה 15:00 הודיעו לי כי האוטו מוכן

הגעתי לקחת אותו ושאלתי בדיוק מה התהליך שבוצע

אז בגדול החלפת מכטרוניקס שמן גיר וצריבת תוכנה עדכנית למכטרוניקס המשודרג

רק חבל שהם לא מתקשרים לכל בעלי הרכבים מיוזמתם ואנחנו צריכים לגלות זאת ע"י גלישה בפורומים

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

גם אני הכנסתי את הרכב להחלפה היזומה של המכטרוניקס ברכבי במוסך השחר חולון.

החוויה שלי לא הייתה נעימה בלשון המעטה, אבל קיבלתי חוויה מתקנת אצל רון.

אעלה פוסט מסודר בימים הקרובים עם פירוט ומסקנות

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...