Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למזגניסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ הגיע ובהמשך לשירשורים שכבר נפתחו בנושא מזגנים ועוד כאלה שיפתחו, הפעם תורי לבקש עזרה והפנייה.

המזגן לא מתפקד כמו שצריך ואני מחפש המלצה למזגניסט שעדיין שולט בכל נושא הגז הישן ויכול להחליף פולי למדחס הקיים או להמליץ בכלל על מדחס אחר.

אם יש דבר אחד שהאמריקאיות מפורסמות בו - זה המזגן המקפיא!

וכזה בדיוק אני רוצה!

פורסם

ישמעיל מכפר קאסם, הרבה סבלנות ומיקצועי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ממליץ לך על הדרך לעשות גם הסבה לגז החדש.זה יחסוך לך הרבה כאבי ראש עתידיים. כבר היום קשה מספר המזגניסטים שמתעסקים עם הגז הישן הולך ופוחת. ובמקביל המחיר שלו הולך ועולה...

פורסם
אשר מיזוג אויר , עמל 2 קרית אריה פ"ת , יש לו גז ישן.

036183434

מבירור שעשיתי עם עמוס, אין לו גז ישן.

+1

בחור אדיב ומקצועי.

פורסם
ממליץ לך על הדרך לעשות גם הסבה לגז החדש.זה יחסוך לך הרבה כאבי ראש עתידיים. כבר היום קשה מספר המזגניסטים שמתעסקים עם הגז הישן הולך ופוחת. ובמקביל המחיר שלו הולך ועולה...

במה זה כרוך?

פורסם

הגז החדש עובד בלחץ גבוה יותר, לא הייתי רוצה להעלות לחץ אצלי במערכת שבנויה ללחץ נמוך. זה מתכון לבעיות ודליפות חדשות

פורסם
במה זה כרוך?

בעקרון יש מתאמים לניפלים של מילוי הגז מ R134 ל R12.

צריך להחליף את אטמי ה O רינגים של צנרת המיזוג לכאלו המתאימים לגז החדש (ירוקים)

הגז החדש עובד בלחץ גבוה יותר, לא הייתי רוצה להעלות לחץ אצלי במערכת שבנויה ללחץ נמוך. זה מתכון לבעיות ודליפות חדשות

נכון. ועל מנת להימנע מזה ממלאים כ 70-80% מכמות הגז שנכנסת למערכת.

תוכל לקרא כאן על ההמרה

http://www.classicautoair.com/GM_OEM_Parts_134A_Conversion.html

פורסם

מוסך מאיר (שמשון) ברח' שונצינו 21 בת"א ליד סניף הדואר.

טל' 03-5622194; 03-5619442.

מוסך מהסוג של פעם (שניים מהעובדים בני כ-80, שירתו בפלמ"ח ובמלחמת השחרור) עובדים לאט וביסודיות.

מתמחה גם בחשמל ומזגן. בשל נושנות העובדים - רכבי אספנות זה הלחם והחמאה שלהם.

אני ממליץ מאוד.

תגיד שאילן עם הוולוו המליץ לך.

.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...