Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצבר של xs power כבל של 0גייג ואני חושב שזה מספיק בישביל 3 מגברים האלה....

תכלס אני מחפש רק SQ אבל אני רוצה להגיע למצב שבכול האוטו היה אקוסטיקה יפה + גם אני מחפש כוח אבל תכלס זה פחות מעניין אותי...

תעתיד אני גם ישדרג את הסאב ומונו אני חושה ללכת על DC

אבל בנתיים זה מה שיש ואני רוצה להוציא מי זה את המקסימום ותכלס עד עכשיו עם המגבר המגעיל שהיה לי lighting audio la4200 אנשים היום אומרים שיש לי אחלה סאונד באוטו.....ברור שזה יחסי...אבל היתי ממש מרוצה מאיך שזה נשמע שהיה לי את הcelestra fa475

פתחתי את הנוסעה הזה בישביל לראות אולי בתכלס אני יכול לשים אותו סכום של כסף או קצת יותר אבל להגיע לרמה יותר גבוה!

ואני יודע דבר אחד! אחרי שמכרתי את הלייטינג אודיו אני פשוט חייב מגבר!

זה שאני יקנה אחד זה בטוח אבל שאלה מה במת עדיף

עכשיו לשמוע באותו של בן אדם אחר וגם על רמקולים אחרים לגמרי זה לא מה שיעלה לי מחשבה לקנות מגבר של 2 ערוצים חזק

תכלס אני פשוט חייב לשבת באוטו של עצמי לחבר את המגבר ולשמוע איך הקומפוננט מנגן...רק אז אני במת יכול להחלית...אם זה במת שווה לרכוש מגבר של 2 ערוצים!

תאכלס?

נראה לי שאתה עדיין לא סגור על עצמך.

ודרך אגב מצבר של xs וכבל 0 גייג׳ טוב זו הוצאה לא מבוטלת, אמרת את זה כאילו זה שטויות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצבר של xs זה בעיה...אבל 0גייג גם ככה כבר יושב אצלי ברכב...

אמרתה כאילו ה כבל הזה עולה לפחות איזה אלף שקל...מה 300שקל שילמתי...

המצבר זה כבר הדבר היקר אבל לאט לאט...

בגלל זה אני רוצה לקנות הכול סטאפ בי סטאפ

תאמת ידעתי מה אני רוצה עד שלא נכנסתם לפה והתחלתם לרשום שעדיף מגבר חזק בעל 2 ערוצים אז ברור שעכשיו אני כבר לא בטוח מה אני רוצה...

אני פשוט חייב לשמוע איך הרמקול ישמעה עם 2 ערוצים מפלצת...

musclecar.gif
פורסם
נו אז אני ארשום* עוד 5 פעמים* אם צריך

אבל לא צריך, בוא תראה איך אני מוחק את כל התאכלסים וזה נראה ונשמע הרבה יותר טוב, לא הוספתי מילה שלא אמרת :roll: .

כל מה שמסומן באדום, לפני זה היה רשום תאכלס.

מצבר של xs power כבל של 0גייג ואני חושב שזה מספיק בישביל 3 מגברים האלה....

אני מחפש רק SQ אבל אני רוצה להגיע למצב שבכול האוטו היה אקוסטיקה יפה + גם אני מחפש כוח אבל זה פחות מעניין אותי...

בעתיד אני גם ישדרג את הסאב ומונו אני חושה ללכת על DC

אבל בנתיים זה מה שיש ואני רוצה להוציא מי זה את המקסימום. עד עכשיו עם המגבר המגעיל שהיה לי lighting audio la4200 אנשים היום אומרים שיש לי אחלה סאונד באוטו.....ברור שזה יחסי...אבל היתי ממש מרוצה מאיך שזה נשמע שהיה לי את הcelestra fa475

פתחתי את הנוסעה הזה בישביל לראות אולי אני יכול לשים אותו סכום של כסף או קצת יותר אבל להגיע לרמה יותר גבוה!

ואני יודע דבר אחד! אחרי שמכרתי את הלייטינג אודיו אני פשוט חייב מגבר!

זה שאני יקנה אחד זה בטוח אבל שאלה מה במת עדיף

עכשיו לשמוע באותו של בן אדם אחר וגם על רמקולים אחרים לגמרי זה לא מה שיעלה לי מחשבה לקנות מגבר של 2 ערוצים חזק.

אני פשוט חייב לשבת באוטו של עצמי לחבר את המגבר ולשמוע איך הקומפוננט מנגן...רק אז אני במת יכול להחלית...אם זה במת שווה לרכוש מגבר של 2 ערוצים!

JL Audio

פורסם

שלום לך.

לדעתי על תוותר על 6X9 כל כך מהר כי הם באמת תוספת מצויינת למערכת אם אתה אחד שלא מחפש במה מירכוז וכו' ולשמוע נטו רק סאונד חזק ונקי אז על תוותר, ועוד שיש לך אינפיניטי קאפאה אחד הרמקולים הטובים ב-6X9.

לרוב אנשים לא ממליצים על 6X9 כי הם מושכים את הסאונד אחורה ומי שמחפש במה ומירכוז נקודתי של סאונד מקדימה אז אין לא צורך ב 6X9 כי הם סתם רק מפריעים.

לגביי מגבר מה שתבחר משני אלה תיהיה מפסוט:

TRU bilt

audison vrx

אני אישית הייתי הולך על tru

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

• תוכן חדש...