Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאז שקניתי אותה רק ניקיתי בעצמי,

ועכשיו הגיע הזמן לחידוש רציני הן מבפנים(לבן) והן מבחוץ(שחור)

אשמח להמלצות ולא חשוב אזור אני מוכן לסוע לכל מקום בשביל טיפול יסודי שיחזיק לאורך זמן ויספק אדם פדנט כמוני.

אל תציעו לי בבקשה את קלין קאר. שבעתי מהם.

תודה רבה לכל אוהבי הדיטלינג :)

אסף

הנדסאי רכב

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יבגני מנס דיטייל, יקר אבל איכותי.

פרטים?. ההית אצלו?.

מס טלפון כתובת..

הנדסאי רכב

פורסם
פרטים?. ההית אצלו?.

מס טלפון כתובת..

זה האתר של יבגני http://www.nessdetail.com/

ככל הנראה מדובר במקצוען הכי גדול שקיים בסביבה. כנס לעמוד הפייסבוק שלו ותתרשם מהעבודות שלו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ממליץ לך בחום על Epidemix

עשה לי דיטיילינג חיצוני ברמה גבוהה מאוד! לא תתאכזב.

פנה אליו בפרטי למספר טלפון ו/או הצעת מחיר.

:wink:

לא תתאכזב.

פורסם
יש לך חברי פורום שהם דיטיילרים לא פחות טובים מיבגני, אלטר ובטח שיותר טובים מקלין קאר.

אני אישית תמיד מעדיף לתת פרנסה לחברי פורום.

אם כל הכבוד לחברינו שבפורום, בנאדם אשר עוסק בזה אשר כמעט בכל יום עובדים כל אחת מהמכוניות הטובות בעולם מקצוענים ומנוסים יותר גם מטובי האנשים שבפורום.

לדיטיילינג רגיל בו אני רוצה לקבל תוצאה טובה בהחלט אפנה למישהו מהפורום (ולא רק בגלל שזה יותר זול :wink: (

פורסם
אם כל הכבוד לחברינו שבפורום, בנאדם אשר עוסק בזה אשר כמעט בכל יום עובדים כל אחת מהמכוניות הטובות בעולם מקצוענים ומנוסים יותר גם מטובי האנשים שבפורום.

לדיטיילינג רגיל בו אני רוצה לקבל תוצאה טובה בהחלט אפנה למישהו מהפורום (ולא רק בגלל שזה יותר זול :wink: (

אז תתפלא, אבל הוצאתי רכבים גם מכאלה שנחשבים בעלי שם, שעובדים יום יום וכל היום כמו שאתה אומר, ולא ראיתי איזה הבדל גדול

מול רכבים אחרים שיוצאים כאן מאותם חברי פורום. לדיטיילינג צריך קצת נסיון, הרבה סבלנות, חומרים טובים, וראש על הכתפיים.

אה, וגם ידיים חזקות, כי לא קל לעבוד כ״כ הרבה שעות על הרכב.

פורסם

אושרי צודק לדעתי. אני ממש לא מתכוון אליי, אבל בזמן האחרון הרמה בפורום עלתה פלאים ואנשים עושים פה עבודות מטורפות. לראיה רק היום עלו 4 עבודות דיטיילניג לעמוד.. וניראה לי שזה הכי הרבה שעלו אי פעם ביום אחד בפורום הזה. ולדעתי זה רק ילך ויגדל. אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לפרסם אנשים שאין להם שום תרומה לפורום.. יש פה מספיק אנשים מנוסים ותותחים! למשל סבוטאג'..אלון..אפידמיקס.. ואני מקווה להיכנס לרשימה בזמן הקרוב..:oops:

וחוץ מזה יש עוד הרבה מאוד כאן אבל אני לא חושב שהם נכנסו לזה בתור עסק...למשל קנוורת' שיש לו ידע מטורף לדעתי

פורסם

אני חלילה לא רוצה להיות פארטי פופר.

אני מאוד אוהב דיטיילינג, מאוד שמח ליראות פרוייקטים של חברים פה, לומד ומתרשם מהיכולת של מי שמתנסה בעולם הזה, באמת.

אבל -אני- אישית, לא הייתי מפקיד את הרכב שלי בידיים של מישהו שלא יכול לאמוד את עובי הצבע.

זה אחד הפרטים הכי חשובים שאנשים שוכחים. לקה, העובי שלה.

כמה אנשים באמת מודדים עם מכשור מתאים את עובי הצבע והלקה?

אז לקחנו מכונה טובה, וקנינו אחלה חומרים, פינינו כמה שעות, ועשינו מתיחות לידיים.

אחרי כמה שעות הוצאנו את הרכב במצב מדהים, לכאורה. ולרובנו אלה בכלל צעדים צעדים ראשונים בעולם הזה, וההיכרות הראשונית עם המכונה קרתה לא מזמן.

השאלה האמיתית שאנשים שוכחים לשאול היא כמה לקה "נשחטה" תוך כדי.

אז אני בטוח שאף אחד לא רץ ישר לפוליש אגריסיבי, וקודם מנסה פוליש עדין (מקווה לפחות) , אבל עדיין, אם הייתי משלם למישהו סכום של כמעט 1000 ש"ח לביצוע דיטיילינג.. לפחות הייתי רוצה לדעת שאם וכאשר אצטרך שוב פוליש (עדין כאגרסיבי) בשלב מאוחר יותר, אוכל להיות בלב שקט שהפרוייקט הקודם השאיר שכבה עבה של לקה.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...