Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזוגתי יש ג'ולייטה אוטומטית אבל בגרסת האבזור הבינונית, דיסטינקטיב.

מבחינת מכללי הנעה היא זהה לאבזור הבסיסי למעט חישוקים גדולים יותר.

הרכב מצוין, בינתיים לא היו בעיות אמינות אבל הוא חדש מידי מכדי לחוות דיעה מבוססת.

אצלה הרכב משמש בעיקר לנסיעות בתוך גוש דן, על קו הרצליה תל אביב כך שרוב הנסיעה עירונית. תצרוכת הדלק הממוצעת בסביבות 1 ל11. הרכב חזק, מגיב יפה ללחיצה על המאיץ ובכלל משרה הרגשת ביטחון.

הרכב מרווח ונוח, במיוחד במושב האחורי.

בינתיים לא נזקקנו לשירות אבל אני מחזיק רכב נוסף של אותו יבואן והשירות שלהם לא פחות ממצוין.

אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לשאול.

פורסם

אני מחזיק כשנה את גרסת התלתן ירוק כך שההתיחסות לרכב אינה רלוונטית.

לעומת זאת היום כשרוכשים רכב רוכשים גם שרות, ועל כך אמליץ מכל הלב כפי שהמליץ גם המגיב מעלי.

שרות מצויין ומפנק (אני מטפל במורשה אבל לא במרכזי),ברשות אחיותי גם רכבים של סמלת וההתיחסות מרגע הקנייה וגם לאחר קבלת הרכב והטיפול השוטף לא פחות ממצויינת.

קח זאת בחשבון..וקח בחשבון שאתה הולך להתאהב ברכב..:-P

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תראה הכל תלוי בצרכים, עשיתי ביום שישי האחרון נסיעת מבחן וכמובן לאחריה קיבלתי הצעת מחיר.

הג׳ולייטה מאוד יפה זה מה שמשך אותי בה מהתחלה, וכאן מגיע האבל: אם את. מחפש רכב עם איבזור אפילו הכי בסיסי לא תמצא בא, עד שתעלה ברמות גימור, ומ160k אתה מגיע עד ל208k!! שאם נסתכל על מתחרות בשוק הן הרבה יותר זולות, שוב יש כאן אבל נוסף אלפא לא מספקת איבזור היא מספקת מותג וקונים ספציפים שמתאהבים בה או ממשיכים איתה כי הם במחלה.

אני לעומת זאת עצרתי מלקנות את הג׳ולייטה בגלל איבזור ומחיר בשמיים.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

המנוע חזק וגמיש ויחסית למתחרות מספק איזשהו צליל (מעט גרגור, מעט פריקה) ובין הראשונים לקבל את טכנולוגיית ה

(וגם
) ובנוסף משודך למערכת עצור וסע. צריכת הדלק מאוד תלויה בכובד של רגל ימין: נסיעה מתונה ומחושבת תניב צריכת דלק מעולה (יחסית לכח), כמובן שנהיגה פחות מתונה ומחושבת תתבטא בנתוני צריכת דלק פחות טובים.

בעלת שני מצמדים יבשים ו-6 הילוכים והיא מתפקדת היטב.

התנהגות (שלדה/מתלים). הג'ולייטה מסוגלת לנפק ביצועים מאוד יפים (אני מתייחס כרגע לכביש מפותל) עם שלדה מאוזנת (בין תת היגוי להיגוי יתר), המון אחיזה (אולי אפילו יותר מדי). ההגה אינו מעביר מידע רב אך קצר (2.1-2 סיבובים מנעילה לנעילה), תחושה טבעית (פחות מלאכותי מלא מעט הגאים חשמליים בהם יצא לי להתנסות) ויש עליו סמל של אלפא :)

נוחות הנסיעה טובה למדי וביחס לביצועים של הרכב בהחלט מספקת (יש לי הרגשה כי אלפא שיפרו מעט תחום זה במהלך הייצור של הג'ולייטה, כלומר ג'ולייטות ישנות יותר מעט נוקשות יותר - אך כאמור, זו תחושה אישית בלבד.).

בטיחות, כאשר נבחנה במבחני הריסוק האירופאיים זכתה בציון הגבוה בקטגוריה, מאז ומעולם. ייתכן שמאז הצליחו להשיג תוצאה טובה יותר, כך או אחרת, לפחות במבחני הריסוק מדובר על אחד הרכבים הבטוחים ביותר (לא בדקתי אישית :)).

איכות הפנים והרכבה איכות החומרים טובה למדי, אם כי יש מקום לשיפור, בהשוואה למוצרים של VW או Audi, מבחינת רכות וכו'. יחד עם זאת, נראה כי החומרים באלפא רומאו מתמודדים טוב יותר עם מבחן הזמן מאשר תוצרי VAG וטוב באופן כללי.

ההרכבה טובה, אך אני אישית מאמין שיש מקום לשיפור.

עלויות אחזקה ושירות עלויות הביטוח הן סבירות למדי ונהג בעל "נתונים" טובים (מבחינת הביטוח) יוכל לקבל מחיר סביר בהחלט. לפי הוראות היצרן יש לבצע טיפול ברכב אחת ל30,000 ק"מ, אם כי קיימת המלצה לבצע החלפת שמן ומסנן שמן כל 15 אלף (וכתלות במקום מגורייך, אולי גם מסנן מזגן). טרם הגעתי לטיפול, לכן לא אוכל לנקוב במחיר, אך ממה שזכור לי מהמיטו, מדובר במחירים יחסית סבירים (יחסית למרווח הטיפול הגדול).

השירות של סמל"ת השתפר בשנים האחרונות וכיום אני חושב שהוא בין הטובים.

פחות אהבתי

- כפי שציינתי מקודם, אמנם החומרים ואיכות ההרכבה טובים, אולם לטעמי יש מקום לשיפור.

- מושבים מעט בעייתים. הם אמנם נוחים, אך קיים מחסור באחיזה צידית בסיבובים הדוקים או כאלו במהירות גבוהה.

- המחיר...סמל"ת דורשים הרבה מאוד כסף עבור הרכב. אולי בהשוואה למתחרות זה נראה סביר, אך אין זאת הצדקה ויחסית למותג חלש בארצינו (מבחינת מכירות), בהחלט יש מקום להוזלה.

- אין דיבורית בלוטוט' וכניסת USB מקורית (רק בהזמנה מיוחדת). סוגיה מספיק מעצבנת כדי להזכיר אותה כאן.

- האבזור (שוב ביחס למחיר) בארצינו הינו דל בכל הגרסאות של הג'ולייטה.

רמות אבזור ותמורה למחיר

קיימות 3 רמות אבזור עיקריות: Progression, Distinctive, Milano - פירוט ספציפי תוכל למצוא באתר של אלפא רומאו הישראלי (למעלה מצורף לינק ישיר לרשימת האבזור והמפרט הטכני). אני אישית חושב שיש בעיית תמורה (לפחות מהפן של אבזור) בכל הגרסאות, אך גרסת הבסיס פרוגרשן היא לדעתי הקיצונית ביותר בעניין זה.

אני לא יודע אם יש תגבור הנחות על יתר הגרסאות לאור המבצע על גרסת הבסיס, אך לטעמי יש טעם לעשות מאמץ וללכת על גרסת הביניים, אם תבחר בג'ולייטה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני נוהג בג'ולייטה כבר מעל שנה.

אמנם עם גיר ידני אבל עם מנוע זהה לזה שאתה מתעניין בו.

רק מילים טובות על הרכב. נעים ונוח לנהיגה. טוב בנסיעה רגועה וטוב בנהיגה יותר דורשנית. חסכוני ואמין מאוד.

גם השירות במוסך מעולה. לזכותם יאמר שהם מצליחים לתת ללקוח הרגשה שהוא קנה רכב הרבה יותר יקר:-D

פורסם

ובכן... ויתרתי על הג'ולייטה. מכמה סיבות:

א. המחיר יקר! ואפי' אחרי המבצע

ב. ביחס לאבזור, נוחות ותא מטען הג'ולייטה נחותה ממשפחתיות אחרות..

אני מסכים עם הנאמר פה שחלק נכבד מהמחיר הוא המותג, ואפשר בהחלט לעשותו נגיש ליותר משפחות.

פורסם
לזוגתי יש ג'ולייטה אוטומטית אבל בגרסת האבזור הבינונית, דיסטינקטיב.

מבחינת מכללי הנעה היא זהה לאבזור הבסיסי למעט חישוקים גדולים יותר.

הרכב מצוין, בינתיים לא היו בעיות אמינות אבל הוא חדש מידי מכדי לחוות דיעה מבוססת.

אצלה הרכב משמש בעיקר לנסיעות בתוך גוש דן, על קו הרצליה תל אביב כך שרוב הנסיעה עירונית. תצרוכת הדלק הממוצעת בסביבות 1 ל11. הרכב חזק, מגיב יפה ללחיצה על המאיץ ובכלל משרה הרגשת ביטחון.

הרכב מרווח ונוח, במיוחד במושב האחורי.

בינתיים לא נזקקנו לשירות אבל אני מחזיק רכב נוסף של אותו יבואן והשירות שלהם לא פחות ממצוין.

אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן לשאול.

מסכים לחלוטין (מניסיון עם הרכבים שלי).

• תוכן חדש...