Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הצבע של תיבת ההילוכים ושל מוט ההילוכים הכסוף מתגרד ואני מעוניין לשחזר אותו למצב המקורי.

לפי מספר פרוייקטים שלי ושראיתי בפורום השלבים יהיו :

1. שיוף נייר מים 800

2. שיוף נייר מים 1200

3. שיוף נייר מים 1500

4. שיוף נייר מים 2000

5. צביעה בספריי של הצבע הכסוף המקורי

6. ציפוי לכה

אשמח לשמוע תגובות על שלבי העבודה אבל בעיקר איפה אני יכול להשיג ספריי צבע שיהיה בדיוק כמו הכסוף המקורי.

תמונה מצורפת

לפני שבועיים פירקתי את הפלסטיק שהיה דהוי עם האותיות P N R D עשיתי עליו את כל השלבים מלמעלה חוץ מהצבע (כי הוא פלסטיק שקוף מעביר אור) ויצא מדהים - עכשיו הצבע המשופשף הכסוף בולט לעין לכן המשך הפרוייקט.

תודה לעוזרים, ריימונד.

civic gearbox.jpg

פורסם

תחפש מוצרים של חברת SEM באמאזון.

מוצרי הclassic coat שלהם לדעתי יתאימו לך מאוד - קשה מאוד לפגוע בול בגוון אם אין לך קוד צבע.

במידה ויש לך קוד פריט של החלק שאתה רוצה לצבוע אולי תוכל למסור להם אותו והם יתאימו לך עבורו את הצבע הנכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...