Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיכל של היאריס הוא 40 ליטר ולא 45 כי הגעתי לפס האחרון שהבהב ומילאתי מלא ויצא 37.7 ליטר. אז אני מניחה שיש בו 40 ולא 45.

יצרני הרכבים דואגים לתכנן את שעון הדלק כך, שבנקודה שהוא מראה שהמיכל ריק לחלוטין - נשארים עוד כ 6-8 ליטרים במיכל, כדי שאפשר יהיה להגיע לתחנת דלק.

כך שנתון 45 ליטר נראה יותר הגיוני (7 ליטר רזרבה) מאשר נתון 40 ליטר.

פורסם

היי

אני בעלים של יאריס 2004. הצלחתי להגיע לצריכה שוטפת של 1:15 לכל הפחות.

אך אני נוסע בתוואי בעיקר בין עירוני.

על אף היות הדגם הספציפי שאני נוסע עליו אוטומט, נסיעה רגועה ושלווה מוכיחה את עצמה ומאפשרת להגיע גם ל 1:16.5.

אל תתבאסי מהתוצאות, תלכי למוסך מורשה טויטה ליישור-קו שכולל החלפת כל הפילטרים וכל השמנים, פלוס בדיקה כללית.

תבדקי גם לחץ אוויר בצמיגים - את צריכה 32 PSI, לפעמים כשמחליפים לחדשים הלחץ גבוה מדי.

לגבי גודל טנק, אני מילאתי כבר 42 ל' ביאריס, כשהייתה על אדים... אז נראה לי שזה פחות או יותר סדר הגודל, אך לא מומלץ להגיע לקצה.

בהצלחה לך, קנית אחלה אוטו - מאחל לך שתהני ממנו לאורך זמן.

פורסם

יכול להיות מצוף דלק מזייף

גם יכול להיות שממיר הידראולי (טורק) נחלש גיר מחליק

חיישן MAF לא תקין בונה תערובת לא נכון

אל תגידו לי מה לעשות אז אני לא אגיד לך לאן ללכת!!!!

פורסם
היי

אני בעלים של יאריס 2004. הצלחתי להגיע לצריכה שוטפת של 1:15 לכל הפחות.

אך אני נוסע בתוואי בעיקר בין עירוני.

על אף היות הדגם הספציפי שאני נוסע עליו אוטומט, נסיעה רגועה ושלווה מוכיחה את עצמה ומאפשרת להגיע גם ל 1:16.5.

אל תתבאסי מהתוצאות, תלכי למוסך מורשה טויטה ליישור-קו שכולל החלפת כל הפילטרים וכל השמנים, פלוס בדיקה כללית.

תבדקי גם לחץ אוויר בצמיגים - את צריכה 32 PSI, לפעמים כשמחליפים לחדשים הלחץ גבוה מדי.

לגבי גודל טנק, אני מילאתי כבר 42 ל' ביאריס, כשהייתה על אדים... אז נראה לי שזה פחות או יותר סדר הגודל, אך לא מומלץ להגיע לקצה.

בהצלחה לך, קנית אחלה אוטו - מאחל לך שתהני ממנו לאורך זמן.

תודה:-P

• תוכן חדש...