Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לאחרונה החלפתי מצמד ברכב, החלפתי כי המצמד תפס ממש אבל ממש על הקצה כבר של הדוושה, והדוושה גם הייתה קלה מדי. שזה היה מאד מוזר בשבילי.

אז החלפתי מצמד בבית, לא סיפור ארוך אבל אצלי תפס הרבה זמן בגלל חוסר כלים וכל פעם מצאתי משהו אחר שצריך להחליף או להזמין וכ'ו, ואני יכלתי לעבוד רק בימי שישי בגלל לימודים ועבודה ככה שהרכב עמד די הרבה זמן.

לא משנה, החלפתי הכל, הרכב מניע פיקס הכל טוב ויפה, הקלאץ' תופס עכשיו הרבה יותר נמוך (עדיין טיפה יותר גבוה מהחצי למרות הכל) אבל עדיין הדוושה קלה מדי.

מה זה יכול להיות? אין לי נזילות לא מהמשאבה ולא מהכבלים, שמתי מצמד איכותי גרמני שעלה לי כמעט 1200 ש"ח ללא המיסב לחץ חח שגם הוא עלה לי איזה 80 ש"ח.

מה יכולה להיות התקלה? זה לא מטריף אותי פשוט ממש מסקרן למה?

ועוד דבר, לפעמים סתם באמצע נסיעה (רק בהתחלות נסיעה או פניה איטית, אין לזה בדיוק את הזמן, הוא בא מתי שבא לו) יש שריקה כמו של ברקסים אך אני לא נוגע בברקס וזה מגיע מקדימה.

החלפתי ציריות, גירזתי הכל טוב ויפה, פתחתי את הבלמים הקדמיים ניקיתי הכל שייפתי קצת מה שצריך, רק דבר אחד היה חסר לי שם, פחית של הדיסקית. אבל לא נראה לי שמשם מגיע הרעש, כי אני לא נוגע בברקס אפילו שזה קורה.

רעש מעצבן כזה של שריקה של ברקסים כאילו, זה הזוי, ויש לי גם חבר עם פיאט פונטו אותו הדבר רעש יש לו!

פורסם

ברכב שלי, קליאו B היתה בעיה דומה קלאץ' רך מדי ולפעמים הילוך לא נכנס

במוסך מתחו את הכבל קלאץ', כרגע הקלאץ' טיפה יותר קשיח אבל אין שום בעיה והילוכים נכנסים חלק

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
ברכב שלי, קליאו B היתה בעיה דומה קלאץ' רך מדי ולפעמים הילוך לא נכנס

במוסך מתחו את הכבל קלאץ', כרגע הקלאץ' טיפה יותר קשיח אבל אין שום בעיה והילוכים נכנסים חלק

מצטער שלא עניתי מוקדם יותר פשוט היו לי ימים עמוסים אז סליחה על ההקפצה.

עשיתי טיפה מחקר וגיליתי למה הקלאץ' כל כך קל אצלי (אגב אצלי הוא הידראולי, לא על כבל) כי אצבעות ההתרה של המצמד קלות מדי, כי הקלאץ' אינו מקורי אז זאת התוצאה.

אבל כמו שכולם אמרו לי ושאלתי הרבה בעלי מקצוע, זה טבעי ולא אמור להטריד אותי אלה ההפך, נהיגה יותר קלה חח

• תוכן חדש...