Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאתמול הצלחתי להרוס משהו בסרן האחורי שלי (עדיין לא ברור לי מה, הקורונה נראת שלמה לאחר פתיחת הבקקס אך השמן יצא עם שבבים) בסאן יאנג קורנדו 2006 (עם בקקס מוגבל החלקה).

בהזדמנות זו עלה לי רעיון לשפר ולהחליף לנעילה במקום מגביל ההחלקה שכנראה קרס.

האם מדובר בדנה? ואם כן איזה?

לקורונה יש 45 שינים ועל הסרן מוטבע 489LSD ובתוית רשום JAH0178L

אשמח לקבל מידע על הנושא.

כמו כן, אם יש למשהו מידע על סרן אחורי כזה אשמח לדעת

ינון 0523667358

200420131855.jpg

פורסם
מכיוון שאתמול הצלחתי להרוס משהו בסרן האחורי שלי (עדיין לא ברור לי מה, הקורונה נראת שלמה לאחר פתיחת הבקקס אך השמן יצא עם שבבים) בסאן יאנג קורנדו 2006 (עם בקקס מוגבל החלקה).

בהזדמנות זו עלה לי רעיון לשפר ולהחליף לנעילה במקום מגביל ההחלקה שכנראה קרס.

האם מדובר בדנה? ואם כן איזה?

לקורונה יש 45 שינים ועל הסרן מוטבע 489LSD ובתוית רשום JAH0178L

אשמח לקבל מידע על הנושא.

כמו כן, אם יש למשהו מידע על סרן אחורי כזה אשמח לדעת

ינון 0523667358

הסרן האחורי הוא DANA 44

תחליף לנעילה אחורית , יהיה יותר זול מסרן חדש

פורסם

צריך לבדוק היטב מה קרה בסרן?

יש "מחלת ילדות" בסרנים האחוריים של הקוראנדו/מוסו, שיפוץ של הסרן האחורי עולה כ 6K ש"ח.

מחלת ילדות במרכאות כי עפ"י הוראות יצרן יש להחליף שמן סרן אחורי כל 30K ק"מ.

מי שמדלג על זה, נתקל ב"מחלות ילדות".

מי שדואג להחליף כל 15K, נוסע חצי מליון ק"מ על הסרן ללא כל בעיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על העצות

אני אכן בודק אפשרות לשים נעילה במקום להחליף את הסרן מכיוון שסרן משומש עולה יותר מנעילה פשוטה.

בכל מקרה, לפני הרכבת הנעילה (ובכלל קניה) מחליף מוסך למומחה בכדי שיחווה דעה אם אכן רק מנגנון מניעת ההחלקה שבק חיים או שעוד משהו.

פורסם

יוחאי, הרגת אותי עכשיו. :lol::lol:

סאן יאנג אכן מייצרת גם כלים דו"ג והם מוכרים (מלשן הכרה) יותר בציבור.

דרך אגב משהו רע מאוד עובר על מעצבי הרכב שלהם ולראייה הרכב המכוער ביותר שיוצר אי פעם - סאניאנג רודיוס.

הצפייה בתמונות הקשות היא על אחריות המשתמש.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם
יוחאי, הרגת אותי עכשיו. :lol::lol:

סאן יאנג אכן מייצרת גם כלים דו"ג והם מוכרים (מלשן הכרה) יותר בציבור.

דרך אגב משהו רע מאוד עובר על מעצבי הרכב שלהם ולראייה הרכב המכוער ביותר שיוצר אי פעם - סאניאנג רודיוס.

הצפייה בתמונות הקשות היא על אחריות המשתמש.

רגע רגע- עכשיו אני מבין. אתה מתכוון לסאן יונג... זה לא אותו דבר, בכלל לא אותו יצרן. 8)

בנוגע לרודיוס, אתה צודק. זכור לי שקראתי מבחן דרכים שלו שפורסם בזמנו ב-CAR הבריטי. מילא זה שהם הזדעזעו מהצורה שלו, אבל הקשיחות המבנית שלו היתה כל כך איומה, עד כדי כך שכאשר הם לקחו פניה מהירה, הנורה של "דלת פתוחה" נדלקה מרוב ההתעוותות של המבנה...

פורסם
תסלחו לי שאני מתערב, אני אמנם ירוק בענייני השטח, אבל אני דיי בטוח שסאן יאנג זה הדבר הזה:

sym__sanyang_duke_125_1995_1_lgw.jpg

סאנינג מייצרת דו גלגלי

סאנגיונג מייצרת רכבי שטח

שניהם חברות שונות לגמרי

• תוכן חדש...