Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי טויוטה קורולה שנת 2010 לפני הרכישה בוצע בה טיפול 45000 על ידי חברת הליסינג ממנה רכשתי את הרכב, הטיפול בוצע במוסך של חברת הליסינג.

הייתי מעוניין לחזור על הטיפול במוסך מורשה טויוטה בעיקר בשביל השקט הנפשי, אנחנו מתכוונים להחזיק ברכב תקופה ארוכה ואני רוצה להבטיח שהטיפולים, לפחות בזמן שהרכב ברשותי, נעשו כהלכה.

רציתי בבקשה לדעת האם יכול להיגרם נזק מעריכה חוזרת של טיפול כזה. מאז הטיפול המדובר הרכב נסע כ- 4000 ק"מ

בתודה מראש

פורסם

אין שום בעייה לבצע טיפול חוזר ולשים חלפים איכותיים. ידוע שחברות ליסינג משתמשות בלא מעט חלפים באיכות ירודה. שים דגש על שמן מנוע איכותי ופילטר שמן מקורי.

פורסם

נזק בטח שלא יקרה, אתה לא חייב מוסך מורשה טויוטה. אתה יכול להכנס לכל מוסך כללי ולבקש ממנו חלקים מקוריים ושמן איכותי.

תחפש פה המלצה בפורום על מוסך, עדיף לראות שרשורים עם המלצה לאחר שהממליץ באמת ביקר במוסך ואפילו מטפל בו קבוע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

וגם פילטר אויר מקורי!!

לחבר היה רכב ליסינג של חברה מהגדולות במשק ונתקע בגלל שהפילטר אויר נשאב לתוך המנוע וסתם את הכניסת אויר!!

מהמוסך אמרו לו לאחר שנגרר שהפילטר אויר היה סיני.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

גם במידה ואני נכנס למוסך מורשה של טויוטה, איך אני יכול לדעת בוודאות שהרכיבים כגון: מסנן שמן, פילטר אוויר וכ'ו הם אכן מקוריים ואיכותיים, האם יש דרך בדוקה לדעת זאת?

תודה

פורסם

מורשה טויוטה מיתעסק רק עם מקורי ואם לא זו עבירה פלילית מבחינתו. אם אתה חושש פשוט תקנה בעצמך את החלקים וגש למוסך או למישהו שמבין שרק יעשה לך את העבודה.

פורסם

בשרות 45000 ק"מ , אין צורך בהח' מסנן אויר אלא, אם הוא מלוכלך.

השרות כולל הח' שמן מנוע ומסנן וכל הבדיקות .

פורסם

התבוננות חיצונית על המסנן אינה אינדקציה עד כמה המסנן סתום או צבר אבק ולכלוך.

פשוט ניתן לנקות אותו עם לחץ אוויר בכיוון הנכון.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק , מתוך עבודה יומיומית כבר ראיתי יותר ממסנן אחד שניקוי עם

לחץ אויר לא דיגדג לו . והיה צורך בהחלפה.

פורסם
מורשה טויוטה מיתעסק רק עם מקורי ואם לא זו עבירה פלילית מבחינתו. אם אתה חושש פשוט תקנה בעצמך את החלקים וגש למוסך או למישהו שמבין שרק יעשה לך את העבודה.

עבירה פלילית ? איפה שמעת את השטות הזאת

פורסם

תתפלא, ראיתי במו עיניי מספר פעמים במוסכי צ'מפיון שהרכיבו מסנני שמן, אוויר וגם מזגן לא מקוריים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...