Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2009 1.6 100 כוח סוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני מתלבט אם לקנות את הדגם הנ"ל, מצאתי דגם במחיר מצויין ,

הרכב עם 100 אלף קילומטר, עדיין לא ראיתי את הרכב (הוא מטריידאין) ,

הבנתי שהרכב מגיע עם DSG7 , בגדול רציתי לדעת כמה דברים,

הבנתי שהתיבת DSG מאוד בעייתית, יש לה 5 שנים אחריות,

האם אחרי שהחליפו מצמדים , שמו מצמדים משופרים ? (עדיין לא בדקתי היסטוריה של הרכב אם החליפו בכלל מצמדים),

אשמח לשמוע יתרונות או חסרנות על הרכב,

תודה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הרכב יד 2 , בלי תאונות

17 אחוז פחות מהמחירון עוד לפנ ויכוח, הרכב כנראה היה יד ראשונה בליסניג, אבל ברישיון רכב לא רשום כלום לגבי זה בבעלות קודמת.

ראיתי את הבדיקה והיא נקייה לגמריי, למרות שאני יעשה גם בדיקה , חשבתי לעשות במכון בדיקה ואז לגשת למוסך רון שגם יסתכל על הרכב.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אמנם התהיות שלך הן בעניין הגיר ועל כך איני יכול להשיב מניסיון, אך יש לי ניסיון עם גרסה ידנית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=462336

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הרכב יד 2 , בלי תאונות

17 אחוז פחות מהמחירון עוד לפנ ויכוח, הרכב כנראה היה יד ראשונה בליסניג, אבל ברישיון רכב לא רשום כלום לגבי זה בבעלות קודמת.

quote]

מסריח מאוד !

אם הרכב אכן היה בליסינג צריך להיות רשום ברשיון הרכב,שהרכב היה השכרה/החכר או החכר (משרד התחבורה שינה נהלים ורכב ליסינג היום ברישיון כותבים השכרה/החכר).

אם אין הערה כזו ולאור הק"מ והמחיר המבוקש,יש לי חשד,שהרכב היה רכב חברה לשעבר (לא תמיד נרשם ברישיון)-לא נשמע מציאה גדולה.

לגיר יש אחריות לעוד שנה או 50,000 ק"מ .מה יקרה אחרי שתגמר האחריות ? ה' יודע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...