Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Megane RS250 - הרגשת ABS בלחיצה על הברקס?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצמאות שמח לכולם,

בחודשים האחרונים היו לי כמה מקרים בודדים שלחצתי על הברקס והרכב קפץ והרגיש כאילו ה ABS נכנס לפעולה אבל המנורה על לוח המכוונים לא נדלקה.

זה קרה לי גם בבלימה במהירות 30 קמ״ש בעיר על כביש יבש לחלוטין.

אופן הנסיעה שלי הוא שמרני מאוד ואני דיי פדנט ומייחס חשיבות לכל רעש ברכב, לא עומד הרבה בפקקים ומשתדל שלא לנסוע נסיעות ״ליסינג״ - גז-ברקס.

לא משתתף ביותר מידיי ימי מסלול ולא מצטרף ליותר מידיי טיולים לצערי :(

האם יכול לנבוע מחוסר אויר בצמיגים (אני בודק אויר אחת לשבוע ותמיד ממלא 3 PSI יותר - הבנתי שמשאבות בתחנות הדלק ממש לא מדוייקות)???

או שעליי להגיע למוסך בהקדם?!

נ.ב - מדובר על בלמי ברמבו, צמיגי מישלן סופרספורט 235/18/40, לחץ בצמיגים 35-36 PSI.

תודה, ערן. 

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

יכול להיות שהצמיגים כבר עייפים ומאבדים אחיזה מהר.

צמיג ספורטיבי בן שנתיים כבר לא נותן את אותה האחיזה שסיפק כשהיה חדש בגלל שהוא מתייבש ומתבלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נשמע בעיה קלאסית לצלחות בלימה שחוקות...

מה מצב הרפידות ברכבך?

זה לא נדיר שהרפידות מסיימות את חייהם, וכל מה שלוחץ על הדיסק הוא הקליפר. הקליפר שוחק את הדיסק, כשלוחצים על הבלם בנסיעה מרגישים רעידות כי הדיסק כבר לא סימטרי...

אבל לא בטוח, אם היית מגיע למצב כזה היית שומע רעש נוראי בבלימה, בכל אופן שווה לבדוק.

פורסם

הצמיגים יד שנייה מחבר שנסע עליהם 3 חודשים, דיי חדשים, מתאריך 0912.

פורסם

הרכב על הכביש 10 חודשים ואנחנו מדברים פה על ברקסים של ברמבו! 4 בוכנות!

הרכב עוצר ועוצר טוב גם בחרום אבל מדיי פעם נכנס ה ABS, העניין הוא שהוא נכנס במצבים הכי לא קשורים ובמהירויות הכי נמוכות :(

שוב, לא קורה הרבה, אבל קורה...

• תוכן חדש...