Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים,השבוע עשיתי מרתון סדרת "californication" האנק מודי חוגג שם כאילו אין מחר. בחורות ממש זורקות עצמן אליו. בהתחלה אמרתי לעצמי שזה הכל משחק,הכל מבויים,תסריט.. לא הגיוני שבנדם בגילו,ששותה כל היום ועושה שורות,מעמיס כ"כ הרבה והמקסימום שהוא עושה זה להתנהג כמו ליצן עם הבנות,ממש כך. עד ששמעתי את המורה שלי (מילף יפייפיה)אומרת השבוע שהיא מכורה לסדרה,(זה מה שהוביל אותי לצפות בסדרה) האם באמת זה הטיפוס שמושך בנות?? להיות כמה שפחות "כבד" ולאמץ חוש הומור,להיות סוג של "ליצן חצר" ? אני אשמח לשמוע מה דעתכם.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אם אתה נראה כמו דיויד דוקובני, יש לך עדיין תהילת עבר וגישה לסמים, אתה יכול יכול פרקטיקלי לעשות כל מה שבא לך עם בחורות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שבוע טוב חברים,השבוע עשיתי מרתון סדרת "californication" האנק מודי חוגג שם כאילו אין מחר. בחורות ממש זורקות עצמן אליו. בהתחלה אמרתי לעצמי שזה הכל משחק,הכל מבויים,תסריט.. לא הגיוני שבנדם בגילו,ששותה כל היום ועושה שורות,מעמיס כ"כ הרבה והמקסימום שהוא עושה זה להתנהג כמו ליצן עם הבנות,ממש כך. עד ששמעתי את המורה שלי (מילף יפייפיה)אומרת השבוע שהיא מכורה לסדרה,(זה מה שהוביל אותי לצפות בסדרה) האם באמת זה הטיפוס שמושך בנות?? להיות כמה שפחות "כבד" ולאמץ חוש הומור,להיות סוג של "ליצן חצר" ? אני אשמח לשמוע מה דעתכם.

בוקר טוב,

אני אישית הייתי מכורה לסדרה הזאת וממש אהבתי אותה.

לא פעם ולא פעמיים תהיתי מה יש בו שגורם לבנות להימשך אליו כל כך. אני לא אשקר שהוא גבר נאה, נראה צעיר, מלא ציניות וחוש הומור.

לגבי שאלתך האם זה באמת הטיפוס שמושך בנות? יש בנות שממש אוהבות גברים כאלה שמתנהגים ככה ויש שממש לא, זה תלוי.

מטרת הסדרה היא ליצור דמות של מישהו קליל, זורם, מצחיק שכל הבנות מתות לשכב איתו.

אני לא מסוגלת לחשוב שיש באמת גבר כזה שבנות נופלות לרגליו בצורה כזאת, ברור שהסדרה מנפחת את הדמות ואת כל ההזדמנויות שמזדמנות לו.

אני חושבת שבכללי אתה צריך להיות מי שאתה ולרגע לא לנסות לחכות דמות מסוימת בסדרה או לנסות להיות כמו...

• תוכן חדש...