Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי לב כאשר אני מעביר לתחנות הרדיו למיניהן נוסף רעש סטטי לא רציף,הכוונה שאם אני שומע שיר מסויים שמתנגן כל כמה שניות צץ רעש "שששש" לשנייה או שתיים ונעלם,לפעמים הוא חזק ולפעמים חלש יותר וזה לא קורה אם אני שומע דרך הבלוטוס או שהטלפון מחובר.

אשמח לעזרה שבת שלום!

סיאט איביזה 2013

AVH-P4450BT

פורסם

*עדכון*

הייתי אצל המתקין הוא אמר לי שמגבר אנטנה יכול לעזור

השאלה אם זה קשור ואם האוטו לא בא עם הרכיב כבר

סיאט איביזה 2013

AVH-P4450BT

פורסם

ההפרעות הסטטיות שאתה שומע הן באמת רעש גדול יותר מהסיגנל (אות) שמשדר התחנה משדר - מגבר אנטנה עלול לעזור אבל בעידן המודרני, FM זה הולך בצעדי ענק להיות נחלת העבר.

ביבשות אחרות יש כבר ברכבים רדיו לווייני עם קליטה באיכות של CD, אתה משלם על מנוי ויש לך כמעט אין סוף תחנות רדיו ובאיכות נהדרת.

עם כל כמויות ההפרעות שנוצרות היום על גלי ה"אתר" (אוויר בוא נקרא לזה) לקלוט FM נקי זה בגדר דרישה מוגזמת.

לאט לאט רדיו דיגיטלי מתחיל לרקום כאן עור וגידים אבל עד שזה יהיה נחלת הכלל - לצערי, בארץ בה משרד התקשורת רק מעיק על כל התחום האזרחי - יקח זמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...